Phones

Извонреден дизајн, револуционерна фотографија
P Series
True-Form Dual-Matrix камера | 6.6" True-Chroma дисплеј, 120 Hz | Двоен HUAWEI SuperCharge, IP68
Сопствен изглед, вие одлучувате
nova Series
108 MP High-Res камера | 66 W HUAWEI SuperCharge | 4500 mAh голема батерија
50 MP AI тројна камера | 22.5 W HUAWEI SuperCharge | 5000 mAh батерија
6.7" HUAWEI Edgeless FullView дисплеј | 40 W HUAWEI SuperCharge + 5000 mAh батерија | 50 MP тројна AI камера
Уживајте повеќе заедно
Лесно пренесување на телефоните HUAWEI.
Уживајте во ексклузивна содржина на апликацијата, локални активности и специјални понуди.
Уживајте во беспрекорната соработка помеѓу вашиот телефон и лаптоп HUAWEI.
Споделувањето и уредувањето меѓу уредите ви помагаат да ја ослободите креативноста.
Напуштање на customers.huawei.com
Откако ќе кликнете на линкот, ќе влезете во веб-страница управувана од трета страна. Huawei не е одговорен и нема контрола врз оваа веб-локација управувана од трета страна.
Врати се Продолжи