Smart аксесоари

Прецизна технологија, долготрајна батерија
Часовник
HOBO
Титаниумско куќиште / Бројчаник за часовник од сафир | Траење на батеријата од 2 недели | Целодневно управување на здравјето
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium
HOBO
Керамичко тело / Сафирно стакло | 7 дена траење на батеријата | Целодневно следење на здравјето
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic
HOBO
1.74-inch HUAWEI FullView дисплеј | Bluetooth повици | батерија што трае 10 дена
HUAWEI WATCH FIT 2
Целодневно следење на SpO2 | Стилски дизајн | Издржлива батерија
HUAWEI WATCH GT 3
Исклучителен дизајн | 24/7 следење на здравјето
HUAWEI WATCH 3
Исклучителен дизајн | 24/7 следење на здравјето
HUAWEI WATCH 3 Pro
2-неделно траење на батеријата | Стакло од сафир, Тело од титаниум | Голф и скијање и пливање (5 ATM), 100+ режими на вежбање
HUAWEI WATCH GT 2 Pro
1.64'' Vivid AMOLED дисплеј | Quick-Workout Анимации | 10 дена траење на батеријата
HUAWEI WATCH FIT
Kirin A1 | Долг век на траење на батеријата | Паметен спортски режим
HUAWEI <br>WATCH GT 2
Ултра долготрајна батерија | 100 режими за вежбање | Режим за следење на срцето (SpO2)
HUAWEI WATCH GT 2e
Љубовта кон спортот на вашата рака
Бенд
Целодневен мониторинг на SpO2 | FullView дисплеј | Две недели траење на батеријата
HUAWEI Band 6
Креативните лица на часовникот | Приклучок и полнење | Проактивно следење на здравјето
HUAWEI Band 4
Дознај што ти носи иднината
Очила
Нов, модерен дизајн на GENTLE MONSTER | Инверзен акустичен систем, приватен стерео звук | Novel Smart Control: Swipe, Tap & Pinch
HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II