HUAWEI Mobile Services

HUAWEI ID HUAWEI ID
HUAWEI ID
Клуч за вашиот живот
HUAWEI ID е во центарот на сè - тоа е погодно поврзано со сите наши апликации за корисниците да можат да пристапат до сè со само еден клик.
HUAWEI Mobile Cloud HUAWEI Mobile Cloud
HUAWEI Mobile Cloud icon
HUAWEI Mobile Cloud
Чувајте ги вашите податоци безбедно
Безбедно чувајте ги вашите фотографии, видеа, контакти, белешки и други важни информации. HUAWEI Mobile Cloud ви овозможува да направите резервни копии на вашите податоци на безбеден облак што спречува губење на податоци во случај да го изгубите телефонот, како и да ви овозможи удобно да ги пренесувате вашите податоци на нов уред во секое време, на кое било место.
HUAWEI AppGallery HUAWEI AppGallery
HUAWEI AppGallery icon
HUAWEI AppGallery
Безбедна апликација, бескрајна радост
AppGallery е официјална платформа за дистрибуција на апликации на HUAWEI. Може да користите AppGallery на вашиот HUAWEI мобилен уред за пребарување, преземање, управување и споделување на мобилни апликации. AppGallery има механизам за откривање на четири слоеви за да се осигура дека апликациите што се прикажани на платформата се безбедни за преземање и употреба. Сите видови на корисни и забавни апликации се достапни за преземање преку AppGallery.
HUAWEI Themes HUAWEI Themes
HUAWEI Themes icon
HUAWEI Теми
Уметност во џеб
Уживајте во естетиката на целокупните нови, елегантни и класични интерфејси секој пат кога користите HUAWEI теми.
HUAWEI Browser HUAWEI Browser
HUAWEI Browser icon
HUAWEI прелистувач
Преобликување на вашите врски
Huawei Пребарувачот е посветен на обезбедување на брзо интернет прелистување, удобно пребарување и сеопфатна заштита на приватноста за корисниците на телефони и таблети. Во исто време, неговиот Newsfeed ќе ве информира.
HUAWEI Assistant HUAWEI Assistant
HUAWEI Assistant icon
HUAWEI Асистент
Вашиот личен асистент, со само едно повлекување
Со денешната страница на асистентот, Huawei им носи на корисниците ново ниво на интелигентни перформанси, помагајќи им да најдат услуги и информации кога и каде се потребни.
Вести & Настани
Напуштање на customers.huawei.com
Откако ќе кликнете на линкот, ќе влезете во веб-страница управувана од трета страна. Huawei не е одговорен и нема контрола врз оваа веб-локација управувана од трета страна.
Врати се Продолжи