HUAWEI Clone

Едноставен
      Трансфер

Компатибилен

Без разлика дали сте корисник на iOS или Android1 телефонското клонирање на HUAWEI е компатибилно со вашиот телефон без оглед на марката. Преземете ја бесплатната апликација од Google Play или Apple Store.

Превземете веднаш

Бесплантно

Не ви е потребно Wi-Fi или конекција со мрежа, едноставно скенирајте го QR кодот или конектирајте се на споделенате мрежа на новиот телефон. Сремни за трансфер

Брзо & Безбедно

Супер брзиот трансфер може да достигне брзина од 1 GB во минута2. Вашите сакани фотографии, видеа, контакти и други датотеки ќе бидат лесно и безбедно пренесени со обезбеденото криптирање на безжична мрежа. Нема зачувување на Cloud. Нема потреба од голем хард диск.

Android/Applephone
до HUAWEI телефон

1

Отворете ја апликацијата „Phone Clone“ и изберете ги старите и новите телефони.

2

Скенирајте го QR кодот и воспотавете ја конекцијата

3

Изберете ги податоците и започнете со мигрирање

Откако ќе ја инсталирате апликацијата "Phone Clone" на двата телефони, отворете ја апликацијата и изберете -> "Ова е новиот телефон" на новиот уред. И, потоа на стариот телефон, изберете "Ова е стариот телефон".

Користете го стариот телефон за да го скенирате QR-кодот што се појавува на новиот телефон за потоа да ја воспоставите врската на двата уреди.

Откако ќе се поврзете, одберете ги податоците што ќе бидат клонирани во стариот телефон, а потоа кликнете на "испрати податоци" и почекајте за "Трансферот е комплетен". Преместување на податоците од вашиот стар телефон на мобилниот телефон HUAWEI.

1

Отворете ја апликацијата „Phone Clone“ и изберете ги старите и новите телефони.

2

Поврзете го новиот телефон со локалната мрежа

3

Добијте потврда од Apple, одберете податоци, и започнете со мигрирање

Откако ќе ја инсталирате апликацијата "Phone Clone" на двата телефони, отворете ја апликацијата и изберете -> "Ова е новиот телефон" на новиот уред. И, потоа на стариот телефон, изберете "Ова е стариот телефон".

WLAN локалната мрежа ќе се појави на новиот телефон. Стариот Apple iPhone ќе се поврзе со Wi-Fi прикажан на новиот телефон. Проверете „Поставки“ -> „Wi-Fi“. Откако ќе заврши, врската за мобилен телефон ќе биде успешна.

Стариот iPhone на Apple треба да се согласи со договорот за корисничка приватност за да добие овластување за податоци. Вратете се на „Phone Clone“, изберете ги податоците што ќе бидат префрлени, а потоа кликнете на „Трансфер“ и почекајте за „Трансферот е комплетен“.

1. Поддржува Android верзија 4.0 или нагоре, IOS верзија 6.0 или нагоре
2. Различни уреди може да имаат различни искуства со безжичниот трансфер.

Напуштање на customers.huawei.com
Откако ќе кликнете на линкот, ќе влезете во веб-страница управувана од трета страна. Huawei не е одговорен и нема контрола врз оваа веб-локација управувана од трета страна.
Врати се Продолжи