Wi-Fi и 5G CPE

Паметен и брз Wi-Fi за вашиот дом
WiFi Router
3000 Mbps | Huawei Share | Huawei HomeSec™
HUAWEI WiFi AX3 (Quad-core)
3000 Mbps | Wi-Fi 6 плус | мулти-кориснички OFDMA
HUAWEI WiFi AX3 (Dual-core)
во склоп на 5G Wi-Fi | 1200 Mbps Wi-Fi и 11AC MU-MIMO | целосен GE дизајн на влез
HUAWEI WiFi WS5200
Ширина на опсег од 300 Mb/s | Интуитивен мрежен интерфејс | Минималистички, модерен дизајн
HUAWEI WS318n