My HUAWEI App

Запознајте се со MY HUAWEI

Како нова и подобрена верзија на апликацијата за поддршка, My HUAWEI претставува место за купување и учење за производите на Huawei, како и за интеракција со услугата за клиенти на Huawei и следење на корисниците - сето тоа од удобноста на вашиот телефон!

Зошто да ја ажурирам апликацијата за My HUAWEI?

Зошто да ја ажурирам апликацијата за My HUAWEI

Директен пристап до
центарот за поддршка
на корисници на Huawei

Пристап до
персонализирани услуги
 

HOME·HOME

HOME

HOME

Бидете во тек со сѐ

Бидете во
тек со сѐ

Добијте ги најновите вести на Huawei,
информации за настани, нови производи и продажба.
Сѐ што ви треба на едно место!

Бидете во тек со сѐ

SUPPORT

SUPPORT

SUPPORT

Пригодни услуги веднаш достапни

Пригодни услуги
веднаш достапни

Едноставно скролнете надолу на почетниот екран на телефонот
и побарајте ја My HUAWEI во полето за пребарување.
Отворете ја апликацијата My HUAWEI
и следете го процесот на најавување за
целосен пристап до апликацијата.
Допрете го табот Поддршка на екранот на апликацијата.

Пригодни услуги веднаш достапни

Како да ја ажурирам апликацијата за My Huawei?

На вашиот паметен телефон Huawei, апликациите од платформата AppGallery автоматски се ажурираат кога телефонот е поврзан на Wi-Fi и услугата за автоматско ажурирање е овозможена. Можете да ги ажурирате апликациите и со пристап до нив.

Ажурирај преку QR code

Ажурирај преку QR code

1

Скенирај го
QR code подолу
 

Ажурирај преку QR code
2

Почетна страна за инсталирање на My HUAWEI во AppGallery

Ажурирај преку QR code
3

Допрете на
опцијата за
ажурирање

Ажурирај преку QR code
Ажурирајте преку AppGallery

Ажурирајте преку AppGallery

1

Отворете ја
AppGallery и побарајте
ја "My HUAWEI"

Ажурирајте преку AppGallery
2

Посетете ја
My HUAWEI
страната

Ажурирајте преку AppGallery
3

Допрете на
опцијата за
ажурирање

Ажурирајте преку AppGallery
Напуштање на customers.huawei.com
Откако ќе кликнете на линкот, ќе влезете во веб-страница управувана од трета страна. Huawei не е одговорен и нема контрола врз оваа веб-локација управувана од трета страна.
Врати се Продолжи