Поддршка за таблет HUAWEI

Збогатете го вашето патување со таблетот HUAWEI

Управувајте со телефонот на таблетот

Соработка на повеќе екрани ви овозможува да ја совладате вештината за справување со повеќе задачи истовремено. Тоа што е на телефонот, сега може да се прикаже и на таблетот.

Дознајте повеќе
Поделете го екранот за двојна ефикасност

Со Повеќе прозорци, може да отворите апликации во лебдечки прозорец или да го поделите екранот за повеќе задачи истовремено. Повеќе прозорци значат поголема продуктивност.

Дознајте повеќе
Правете повеќе со таблетот

Сакате да вршите различни задачи на таблетот полесно и попаметно? Еве неколку совети за да станете експерт за повеќе задачи истовремено.

Дознајте повеќе
Најдете ги советите што ги барате

Режимот за Удобност на очите ефикасно го намалува заморот на очите преку филтрирање на сината светлина. Пробајте го за да почнете да се грижите за вашите очи.

Со M-Pencil в рака, може да ги запишете идеите или да ги нацртате сништата во секое време и секаде. Таблетот и M-Pencil се создадени да работат заедно.

Повеќе прашања
Корисни преземања за вас
HiSuite

HiSuite

Сакате да управувате со телефонот HUAWEI од компјутерот? Видете како се прави тоа со HiSuite.

Сакате да управувате со телефонот HUAWEI од компјутерот? Видете како се прави тоа со HiSuite.

Прирачник

Прирачник

Сѐ уште имате прашања за Смартфони? Вашите одговори може да ги најдете овде.

Сѐ уште имате прашања за Смартфони? Вашите одговори може да ги најдете овде.