Поддршка за лаптоп HUAWEI

Започнете го вашето патување со лаптоп HUAWEI

Поставете го лаптопот

Следете ги едноставните чекори за да се најавите, да се поврзете на мрежа и да го овозможите режимот за Удобност на очите.

Дознајте повеќе
Откријте ги гестовите за подлогата за допир

Кликнете, повлечете или лизгајте – користете гестови на подлогата за допир за лесна навигација на Matebook.

Дознајте повеќе
Поврзете преку Bluetooth

Поврзете го лаптопот безжично со глувче, звучник или слушалки.

Дознајте повеќе
Најдете ги советите што ги барате

Полнете го лаптопот на најдобар начин. Оптимизирајте ги поставките за батеријата да трае подолго и да биде поздрава.

Направете резервна копија од телефонот на лаптопот за да бидат важните датотеки и моменти од вашиот живот безбедни и сигурни.

Повеќе прашања
Корисни преземања за вас
PC Manager

PC Manager

PC Manager е подготвена за дијагностика и решавање проблеми на вашиот Matebook во секое време.

PC Manager е подготвена за дијагностика и решавање проблеми на вашиот Matebook во секое време.

Двигатели

Двигатели

На лаптопот му се потребни двигатели за да комуницира со оперативниот систем и компонентите.

На лаптопот му се потребни двигатели за да комуницира со оперативниот систем и компонентите.

Прирачник

Прирачник

Сѐ уште имате прашања за Смартфони? Вашите одговори може да ги најдете овде.

Сѐ уште имате прашања за Смартфони? Вашите одговори може да ги најдете овде.