Преземање драјвери

Метод 1: Користење на HUAWEI PC ManagerПрепорачани

Отворете HUAWEI PC Manager и кликнете на Двигатели за да ги ажурирате официјалните двигатели. Ако не сте инсталирале HUAWEI PC Manager, кликнете овде за да го преземете.

  device img

  Сериски број

  Белешка: Препорачуваме да користите HUAWEI PC Manager за ажурирање на деајверите. Ако не сте инсталирале HUAWEI PC Manager, кликнете овде за да го преземете.

  Список на драјвери(0)

  • аудио
  • графичка картичка
  • WLAN
  • Bluetooth
  • отпечаток од прст
  • камера
  • глушец, тастатура
  • Hotkey
  • чипсет
  • BIOS
  • Безбедност
  • Фирмвер
  • Друго
  driver no result

  Не се пронајдени информации за драјверот. Обидете се подоцна.

  Белешка

  Ако планирате сами да ги ажурирате драјверите, немојте да го исклучувате или рестартирате системот за време на ажурирањето и осигурете го следново пред ажурирањето:

  1. Новата целна верзија на BIOS е постара од постојната верзија на BIOS.

  2. нивото на батеријата е повисоко од 30%.

  3. Поврзан е адаптерот за напојување.


  Во случај на сериозни последици што произлегуваат од грешки при ажурирање на BIOS, силно препорачуваме да одите во Центарот за услуги на клиенти на Huawei и да побарате од стручен технички персонал да го ажурира BIOS.