Поддршка за паметен
телефон HUAWEI

Започнете го вашето патување со телефонот HUAWEI

Слободно споделувајте со OneHop

Користете ја Huawei Share за да пренесувате датотеки меѓу повеќе уреди за неколку секунди без да користите мобилни податоци.

Дознајте повеќе
Nützliche Tipps für dich

Навечер или во околини со слабо осветлување, режимот Ноќ е корисен и ви помага да создавате разнобојни снимки и да ги направите сликите посветли и појасни.

Користете ја Huawei Share за да пренесувате датотеки меѓу повеќе уреди за неколку секунди без да користите мобилни податоци.

Сакате да го споделите тоа што се случува на екранот? Правете брзи кадри на екранот со користење едноставни гестови или копчиња за кратенки.

Повеќе прашања
Корисни преземања за вас
HiSuite

HiSuite

Сакате да управувате со телефонот HUAWEI од компјутерот? Видете како се прави тоа со HiSuite.

Сакате да управувате со телефонот HUAWEI од компјутерот? Видете како се прави тоа со HiSuite.

Прирачник

Прирачник

Сѐ уште имате прашања за Смартфони? Вашите одговори може да ги најдете овде.

Сѐ уште имате прашања за Смартфони? Вашите одговори може да ги најдете овде.