HUAWEI AppGallery

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

 

AppGallery FAQs

 

Šta je Huawei AppGallery?

Huawei AppGallery je zvanična platforma za distribuciju aplikacija za Huawei pametne telefone i tablete. Dostupna u više od 170 zemalja, AppGallery je 3. najveća prodavnica aplikacija na svetu: prodavnica aplikacija gde korisnici jednostavno i bezbedno mogu otkriti, pronaći i preuzeti hiljade aplikacija širom sveta.

Huawei cilja da učini AppGallery otvorenom i inovativnom prodavnicom za aplikacije koja strogo štiti privatnost i bezbednost korisnika, dok omogućava jedinstveno i pametno iskustvo. Huawei radi sa nekim od najinovativnijih programera na svetu kako bi stvorio prodavnicu aplikacija budućnosti.

 

Kako je AppGallery različita (za mene) u odnosu na druge prodavnice aplikacija? Zašto treba da je koristim?

Cilj kompanije Huawei je da učini AppGallery otvorenom platformom za aplikacije koja strogo štiti privatnost i bezbednost korisnika, uz omogućavanje jedinstvenog i pametnog iskustva.

Kako bi isporučila bezbedno i sigurno korisničko iskustvo, Huawei AppGallery ima profesionalni bezbednosni sistem od četiri nivoa, dizajniran da detektuje maliciozno ponašanje, olakša provere privatnosti i osigura bezbednost aplikacije.

Huawei AppGallery nudi razne jednostavne i inovativne načine za otkrivanje, istraživanje i deljenje širokog opsega mobilnih aplikacija i uključuje funkcionalnost lake pretrage, najbolje rangirane aplikacija po kategorijama, odabire urednika, listu želja i još mnogo toga. Ekskluzivni pokloni, uključujući vaučere, kredite u aplikaciji, promotivne kodove, kupone za popust i VIP privilegije koje su takođe dostupne Huawei korisnicima.

Sa 400 miliona mesečnih aktivnih korisnika, Huawei AppGallery je 3. najveća prodavnica aplikacija na svetu sa hiljadama popularnih aplikacija u mnogo kategorija. Huawei radi sa nekim od najinovativnijih programera na svetu kako bi stvorio prodavnicu aplikacija budućnosti.

 

Koliko aplikacija postoje u AppGallery?

Huawei AppGallery takođe ima više od milion aplikacija širom sveta i zabeležila je više od 180 milijardi kumulativnih preuzimanja aplikacija prošle godine. Trenutno postoji više od 45000 aplikacija koje mogu pristupiti HMS jezgru širom sveta – uz povećanje iz godine u godinu veće od 65%.

 

Da li AppGallery ima moje kanadske aplikacije?

Brzo gradimo Huawei AppGallery kako bi postala otvoreni prolaz do hiljade popularnih aplikacija širom sveta. AppGallery je 3. najveća prodavnica aplikacija na svetu, a nove međunarodne i lokalne kanadske aplikacije se redovno dodaju galeriji. Iako možete pronađi međunarodno popularne aplikacije kao što su TikTok, Snapchat, Microsoft Office i Aliexpress, takođe možete pronaći lokalne kanadske aplikacije kao što je Wattpad, Flipp, The Weather Network i Indigo.

 

Da li je bezbedno preuzimate aplikacije sa AppGallery?

Huawei AppGallery je dizajnirana da isporuči bezbedno i sigurno korisničko iskustvo. Huawei AppGallery sadrži bezbednosni sistem od četiri sloja koji je dizajniran da detektuje zlonamerno ponašanje, olakša provere privatnosti i osigura bezbednost aplikacije.

 

Kako da se registrujem za AppGallery?

Huawei AppGallery dolazi predinstalirana na svim Huawei uređajima (npr. Mate 30 Pro i P40 serija), spremne za korišćenje besplatno.

Kada podesite novi Huawei telefon, automatski ćete biti provedeni kroz brz i jednostavan proces kreiranja (ili prijavljivanja u) vaš omiljeni Huawei ID. Huawei ID je lični nalog koji vam omogućava da jednostavno pristupite i povežite ekskluzivne Huawei usluge, uključujući AppGallery, Huawei Cloud, Health i još.

 

HUAWEI ID

 

Šta je Huawei ID?

Huawei ID je vaš lični nalog za Huawei uređaje koji vam omogućava da pristupite ekskluzivnim uslugama kompanije Huawei, uključujući Huawei AppGallery, Cloud, Health i još mnogo toga. Kreiranje Huawei ID-a je brzo, jednostavno i besplatno.

 

Da li treba da kreiram Huawei ID kako bih koristio HUAWEI telefon?

Biće vam potreban Huawei ID da koristite usluge kao što su Huawei Cloud, Health i još mnogo toga. Kada podesite novi Huawei telefon, automatski ćete biti provedeni kroz brzu i jednostavnu integraciju ili proces prijavljivanja.

 

Kako da kreiram Huawei ID?

Kada podesite novi Huawei telefon, automatski ćete biti provedeni kroz brz i jednostavan proces kreiranja (ili prijavljivanja u) vaš omiljeni Huawei ID.

 

Zašto treba da kreiram Huawei ID?

Huawei ID je vaš jedinstveni lični nalog za nove Huawei uređaje koji vam omogućava da pristupite i jednostavno povežete ekskluzivne Huawei usluge, uključujući Huawei AppGallery, Cloud, Health i još mnogo toga. Kreiranje Huawei ID-a je brzo, jednostavno i besplatno.

 

Huawei mobilne usluge i aplikacije

 

Kako da postavim aplikacije na moj Huawei uređaj bez Google Play Store? Šta ako ne mogu da pronađem omiljene aplikacije u Huawei AppGallery?

Postoji nekoliko načina da instalirate omiljene aplikacije na svom HUAWEI pametnom telefonu. Evo tri jednostavna načina:

1) Jednostavno možete preneti omiljene aplikacije sa starog na novi pametni telefon pomoću Phone Clone aplikacije

2) Možete pronaći i instalirati mnoge popularne aplikacije preko AppGallery, kao što je TikTok, Snapchat, Flipp i Wattpad

3) Možete preuzeti MoreApps aplikaciju u AppGallery. To je aplikacija gde možete naći bezbedne apk resurse za preuzimanje u nezavisnim prodavnicama aplikacija za većinu kanadskih aplikacija.

4) Takođe možete pronaći veb pretraživač za pristup veb verziji aplikacije i dodati ga početnom ekranu kao prečicu.

Ako i dalje ne možete da pronađete željenu aplikaciju, možete dodati željenu aplikaciju u "Listu želja" u AppGallery. Obavestićemo vas kada je aplikacija dostupna u HUAWEI AppGallery.

Huawei sarađuje sa globalnim programerima aplikacija kako bi stalno unapređivala platformu Huawei Mobilne usluge (HMS) kako bi ponudila korisničko iskustvo. Obećavamo vam budućnost sa HUAWEI Mobilnim uslugama.

Za instrukcije o preuzimanju omiljenih aplikacija, kliknite here: https://consumer.huawei.com/rs/campaign/favourite-apps/

 

Da li mogu da koristim druge prodavnice aplikacija na ovom telefonu?

Huawei AppGallery je zvanična prodavnica za Huawei uređaje i dolazi predinstalirana na svim Huawei uređajima (npr. Mate 30 Pro i P40 serija), Google Play prodavnica neće biti predinstalirana na dolazećim Huawei uređajima kao što su Mate 30 Pro i P40 serija.

 

Da li mogu da dobijem Google aplikacije na telefonu?

Trenutno nije moguće preuzeti Google aplikacije na novim Huawei uređajima. Međutim, svi novi Huawei pametni telefoni (npr. Mate 30 Pro i P40 serija) dolaze sa predinstaliranim aplikacijama jednostavnim za upotrebu, kao što su Huawei prtraživač, za jednostavno pretraživanje interneta i Huawei Cloud, za sigurno i bezbedno skladištenje u Cloud-u. Google usluge kao što su YouTube i Google Maps se mogu koristiti preko Huawei pretraživača, jednostavnim posećivanjem ciljne veb strane onlajn.

 

Gde mogu da pronađem više informacija o instalacijama aplikacija?

1) Možete pitati našu HUAWEI zajednicu u Kanadi! Svratite u HUAWEI zajednicu i učestvujte u diskusijama o AppGallery.

2) Kontaktirajte naš korisnički centar na broj telefona 1-888-548-2934; engleski: pon-ned 8-22h(EST); francuski: pon-pet 9-21h(EST)

Naši najnoviji telefoni

pic

Otkrijte AppGallery

Nabavite omiljene aplikacije jednostavno i bezbedno preko AppGallery: prodavnice aplikacija budućnost.

Otkrijte više >
pic

Kako da nabavite omiljene aplikacije

Nabavljanje omiljenih aplikacija je jednostavno. Evo 3 jednostavna načina.

Otkrijte više >
Podešavanje cookie