HUAWEI Mobile Cloud

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

HUAWEI Mobile Cloud

Bezbedno sačuvajte vaše podatke

Bezbedno sačuvajte svoje fotografije, video zapise, kontakte, beleške i druge važne informacije. HUAWEI Mobile Cloud vam omogućava da napravite rezervnu kopiju svojih podataka u bezbednom Cloud-u, sprečavajući gubitak podataka u slučaju gubitka telefona, te vam omogućava da jednostavno prebacite svoje podatke na drugi uređaj u bilo kom trenutku i bilo gde.

Rezervne kopije na Cloud-u

Automatsko i sigurno rešenje za pravljenje rezervnih kopija podataka

Galerija

Kontakti

Kalendar

Beležnica

WLAN

Brojčanik

Poruke

Vreme

Sat

Diktafon

Pretraživač

Podešavanja

Sinhronizovanje podataka iz galerije

Negujte svaki trenutak

Omogućite bezbednu sinhronizaciju podataka iz galerije i automatski sinhronizujte fotografije i video zapise sa Cloud-om sa bilo kog od vaših prenosivih uređaja. Jednostavno se možete prijaviti u Cloud da biste pregledali, upravljali i preuzeli svoje fotografije i video zapise.

Huawei Drive

Jednostavan način da sačuvate datoteke

Huawei Drive vam omogućava da besplatno sačuvate fotografije, audio i video zapise, dokumenta, kompresovane datoteke i aplikacije u Cloud. Otvorite Upravljanje datotekama i uđite na Huawei Drive ili se prijavite u cloud.huawei.com da biste brzo i jednostavno upravljali podacima ili sačuvali podatke.

Lako upravljanje bilo kada, bilo gde

Prijavite se u cloud.huawei.com sa svojim HUAWEI ID da biste upravljali podacima sačuvanim u Cloud-u sa bilo kog uređaja u bilo kom trenutku. Možete pregledati kontakte, beležnicu, foto albume i locirati svoj telefon ili čak obrisati podatke sa daljine u slučaju da izgubite svoj telefon kako biste sprečili krađu privatnih podataka.

Omogućite Cloud na svom telefonu

Udjite u Podešavanja na početnom ekranu telefona, otvorite meni Cloud i omogućite funkcije po potrebi.

1. Idite na podešavanja

2. Unesite HUAWEI ID

3.HUAWEI Mobile Cloud je sada omogućen

Idite na podešavanja > Huawei ID da biste omogućili HUAWEI Mobile Cloud. Za najbolje HUAWEI Mobile Cloud iskustvo, preporučuje se da ažurirate HUAWEI Cloud na najnoviju verziju.

Napuštate consumer.huawei.com
Nakon što kliknete na link, ući ćete na web lokaciju treće strane. Huawei nije odgovoran i nema kontrolu nad ovom web-stranicom.
Povratak Nastavi