HUAWEI P20 lite

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

Popularni rezultati

  Predloženi rezultati

   unesite još tastera za pretragu

   HUAWEI P20 lite back and front display HUAWEI P20 lite back and front display HUAWEI P20 lite back and front display
   HUAWEI P20 lite back and front display

   NOVA KOLEKCIJA STILA

   Najbolje je postalo još bolje

   Izgubite se u ekranu sa novom generacijom HUAWEI FullView displeja. Dizajniran za život u pokretu, HUAWEI P20 lite donosi elegantan kompaktni okvir koji je gotovo u potpunosti posvećen svom Full HD ekranu od 5.84 inča.

   *5.84-inčni FHD + ekran na HUAWEI P20 lite se meri dijagonalno od najdalje ivice njegovih zakrivljenih uglova (oblast prikaza je neznatno manja).

   HUAWEI P20 lite vibrant fullview display

   Duša & Telo

   HUAWEI P20 lite podiže boju na viši nivo. Zaronite dublje u Klein Blue, sjajnu nijansu koja sadrži nanometarsku teksturu koja donosi svetlost. Dostupan i u dubokoj Midnight Black boji kao i nežnoj Sakura Pink bogatoj bisernim tonovima.

   HUAWEI P20 lite metallic thin body with fingerprint sensor

   Videti je verovati

   HUAWEI P20 lite ima 2280 x 1080 FHD+ ekran sa 96% NTSC skalom za izuzetno visoke boje. To znači da će sve prikazano na ovom ekranu biti bogato bojom i puno detalja, baš kao što ga vidite uživo.

   HUAWEI P20 lite full hd vivid colors

   Vrhunski selfi

   HUAWEI P20 lite ima novu veću definiciju, širi ugao, prednju kameru sa 16 megapiksela, sa veličinom piksela od 1.0 μm i FOV širokim uglom od 78°, ova kamera je napravljena za savršene slike prijatelja, porodice i selfija, stvorene za društene mreže. Sa širokim otvorom blende F2.0 i funkcijom 3D retuširanja koja koristi inteligentno prepoznavanje i mapiranje lica radi podešavanja osvetljenja i senke, možete računati na sjajne portrete i krupne kadrove.

   HUAWEI P20 lite 16 megapixels front camera

   Senzor blizine i ambijentalnog svetla

   Prijemnik

   Prednja kamera

   Neverovatna fotografija pri slabom osvetljenju

   Slikanje u ambijentu sa slabim osvetljenjem je oduvek predstavljalo nedostatak fotografije kod pametnih telefona. Sada sa novom LCD inteligentnom tehnologijom svetlosti HUAWEI P20 lite odbija fotografije sa lošim kvalitetom. Sa spektrom od 11 temperatura boje za inteligentno rebalansiranje svetlosti u različitim režimima osvetljenja i 4 u 1 svetlosnoj fuziji, svaka slika pri bilo kom osvetljenju biće jasna.

   HUAWEI P20 lite intelligent light technology – light rebalancing

   Dvostruka kamera

   Najsavremeniji 16 MP objektiv sa veličinom piksela od 1.12 μm i otvorom blende F2.2 dizajniran je tako da uhvati više svetla i pročita percepcije dubine, što vam omogućava da napravite oštre i brze fotografije. U kombinaciji sa profesionalnim Bokeh objektivom od 2 MP - kao i 5P + 3P objektivima za predmete i pozadinu - pravi neverovatne slike donoseći pravu definiciju i mnoštvo detalja.

   HUAWEI P20 lite 16 + 2 megapixels dual-camera

   EMUI 8.0

   Potpuno nov interfejs HUAWEI EMUI 8.0 pažljivo je podešen za optimiziranje brzine i performansi, održavajući mobilni telefon HUAWEI P20 lite brzim duže vreme.

   HUAWEI P20 lite with EMUI 8.0 – Artificial Intelligence HUAWEI P20 lite with EMUI 8.0 – Artificial Intelligence HUAWEI P20 lite with EMUI 8.0 – Artificial Intelligence

   OTKLJUČAVANJE SKENIRANJEM LICA

   HUAWEI P20 lite se otvara na prvi pogled. Gledajući u svoj ekran manje od sekunde - precizno 800 milisekundi - možete brzo i sigurno pristupiti telefonu. Izgrađen na složenim algoritmima i podacima za upoređivanje lica, funkcija prepoznavanja lica osigurava visoku sigurnost. To znači da se vaš telefon ne može otključati dok spavate ili uz pomoć vaše fotografije.

   Woman using the facial recognition in HUAWEI P20 lite

   Brzo punjenje

   Bezbedno brzo punjenje je posebna karakteristika HUAWEI P20 lite. Tehnologija brzog punjenja 9V2A visokog napona* omogućava brzo i bezbedno napajanje kada nemate puno vremena. Sa renomiranom HUAWEI tehnologijom raspodele resursa, utrošak energije se smanjuje a trajanje baterije je maksimizirano.

   *Stvarna brzina punjenja može da varira u zavisnosti od okruženja i načina korišćenja.

   HUAWEI P20 lite USB C fast charging 2.0

   Dvostruki Bluetooth

   HUAWEI P20 lite podržava dupli Bluetooth, što je neophodno za obavljanje više zadataka istovremeno. To znači da tokom vežbanja možete povezati smartband i slušalice istovremeno sa telefonom. Ili da u automobilu možete da povežete Bluetooth navigaciju dok istovremeno koristite slušalice kako biste razgovarali bez upotrebe ruku.

   Two people using dual Bluetooth technology in one HUAWEI P20 lite

   Inteligentno dizajniran

   HUAWEI P20 lite je dizajniran da duže ostane na vrhu svoje igre. HUAWEI tehnologija mašinskog učenja u kombinaciji sa EMUI 8.0 sada može razumeti vaše ponašanje. Na osnovu načina na koji komunicirate sa vašim telefonom, HUAWEI P20 lite će predvideti najefikasniji način rada, uštedeti životni vek baterije, optimizirati performanse i održavati telefon boljim i bržim.

   HUAWEI P20 lite optimized speed and performance through EMUI 8.0