HUAWEI P20 lite

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

Popularni rezultati

  Predloženi rezultati

   unesite još tastera za pretragu

   Najpopularnije pretrage

    Popularne preporuke

     HUAWEI P20 lite back and front display HUAWEI P20 lite back and front display HUAWEI P20 lite back and front display
     HUAWEI P20 lite back and front display

     NOVA KOLEKCIJA STILA

     Najbolje je postalo još bolje

     Izgubite se u ekranu sa novom generacijom HUAWEI FullView displeja. Dizajniran za život u pokretu, HUAWEI P20 lite donosi elegantan kompaktni okvir koji je gotovo u potpunosti posvećen svom Full HD ekranu od 5.84 inča.

     *5.84-inčni FHD + ekran na HUAWEI P20 lite se meri dijagonalno od najdalje ivice njegovih zakrivljenih uglova (oblast prikaza je neznatno manja).

     HUAWEI P20 lite vibrant fullview display

     Duša & Telo

     HUAWEI P20 lite podiže boju na viši nivo. Zaronite dublje u Klein Blue, sjajnu nijansu koja sadrži nanometarsku teksturu koja donosi svetlost. Dostupan i u dubokoj Midnight Black boji kao i nežnoj Sakura Pink bogatoj bisernim tonovima.

     HUAWEI P20 lite metallic thin body with fingerprint sensor

     Videti je verovati

     HUAWEI P20 lite ima 2280 x 1080 FHD+ ekran sa 96% NTSC skalom za izuzetno visoke boje. To znači da će sve prikazano na ovom ekranu biti bogato bojom i puno detalja, baš kao što ga vidite uživo.

     HUAWEI P20 lite full hd vivid colors

     Vrhunski selfi

     HUAWEI P20 lite ima novu veću definiciju, širi ugao, prednju kameru sa 16 megapiksela, sa veličinom piksela od 1.0 μm i FOV širokim uglom od 78°, ova kamera je napravljena za savršene slike prijatelja, porodice i selfija, stvorene za društene mreže. Sa širokim otvorom blende F2.0 i funkcijom 3D retuširanja koja koristi inteligentno prepoznavanje i mapiranje lica radi podešavanja osvetljenja i senke, možete računati na sjajne portrete i krupne kadrove.

     HUAWEI P20 lite 16 megapixels front camera

     Senzor blizine i ambijentalnog svetla

     Prijemnik

     Prednja kamera

     Neverovatna fotografija pri slabom osvetljenju

     Slikanje u ambijentu sa slabim osvetljenjem je oduvek predstavljalo nedostatak fotografije kod pametnih telefona. Sada sa novom LCD inteligentnom tehnologijom svetlosti HUAWEI P20 lite odbija fotografije sa lošim kvalitetom. Sa spektrom od 11 temperatura boje za inteligentno rebalansiranje svetlosti u različitim režimima osvetljenja i 4 u 1 svetlosnoj fuziji, svaka slika pri bilo kom osvetljenju biće jasna.

     HUAWEI P20 lite intelligent light technology – light rebalancing

     Dvostruka kamera

     Najsavremeniji 16 MP objektiv sa veličinom piksela od 1.12 μm i otvorom blende F2.2 dizajniran je tako da uhvati više svetla i pročita percepcije dubine, što vam omogućava da napravite oštre i brze fotografije. U kombinaciji sa profesionalnim Bokeh objektivom od 2 MP - kao i 5P + 3P objektivima za predmete i pozadinu - pravi neverovatne slike donoseći pravu definiciju i mnoštvo detalja.

     HUAWEI P20 lite 16 + 2 megapixels dual-camera

     EMUI 8.0

     Potpuno nov interfejs HUAWEI EMUI 8.0 pažljivo je podešen za optimiziranje brzine i performansi, održavajući mobilni telefon HUAWEI P20 lite brzim duže vreme.

     HUAWEI P20 lite with EMUI 8.0 – Artificial Intelligence HUAWEI P20 lite with EMUI 8.0 – Artificial Intelligence HUAWEI P20 lite with EMUI 8.0 – Artificial Intelligence

     OTKLJUČAVANJE SKENIRANJEM LICA

     HUAWEI P20 lite se otvara na prvi pogled. Gledajući u svoj ekran manje od sekunde - precizno 800 milisekundi - možete brzo i sigurno pristupiti telefonu. Izgrađen na složenim algoritmima i podacima za upoređivanje lica, funkcija prepoznavanja lica osigurava visoku sigurnost. To znači da se vaš telefon ne može otključati dok spavate ili uz pomoć vaše fotografije.

     Woman using the facial recognition in HUAWEI P20 lite

     Brzo punjenje

     Bezbedno brzo punjenje je posebna karakteristika HUAWEI P20 lite. Tehnologija brzog punjenja 9V2A visokog napona* omogućava brzo i bezbedno napajanje kada nemate puno vremena. Sa renomiranom HUAWEI tehnologijom raspodele resursa, utrošak energije se smanjuje a trajanje baterije je maksimizirano.

     *Stvarna brzina punjenja može da varira u zavisnosti od okruženja i načina korišćenja.

     HUAWEI P20 lite USB C fast charging 2.0

     Dvostruki Bluetooth

     HUAWEI P20 lite podržava dupli Bluetooth, što je neophodno za obavljanje više zadataka istovremeno. To znači da tokom vežbanja možete povezati smartband i slušalice istovremeno sa telefonom. Ili da u automobilu možete da povežete Bluetooth navigaciju dok istovremeno koristite slušalice kako biste razgovarali bez upotrebe ruku.

     Two people using dual Bluetooth technology in one HUAWEI P20 lite

     Inteligentno dizajniran

     HUAWEI P20 lite je dizajniran da duže ostane na vrhu svoje igre. HUAWEI tehnologija mašinskog učenja u kombinaciji sa EMUI 8.0 sada može razumeti vaše ponašanje. Na osnovu načina na koji komunicirate sa vašim telefonom, HUAWEI P20 lite će predvideti najefikasniji način rada, uštedeti životni vek baterije, optimizirati performanse i održavati telefon boljim i bržim.

     HUAWEI P20 lite optimized speed and performance through EMUI 8.0
     Podešavanje cookie