HUAWEI P40 lite E

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
huawei p40 lite e huawei p40 lite e

3x AI kamera1 | 6,39” HUAWEI Punch displej2
4.000 mAh velika baterija3

Fantastičan šareni
dizajn

Crpeći inspiraciju iz nepredvidivog svetla u kombinaciji sa tehnologijom nano teksture, HUAWEI P40 lite E daje zadivljujući 2.5D efekat sa refrakcijom svetlosti na poleđini, baš kao i šarena vrata prema beskonačnom prostoru.

huawei p40 lite e-colourful design
huawei p40 lite e-colourful design
Aurora Blue
Midnight Black
huawei p40 lite e-colourful design huawei p40 lite e-colourful design

Displej Punch
FullView2

Uz 6,39”4 delikatni Punch FullView displej, HUAWEI P40 lite E pruža širi prikaz sa razmerom 90,15% između tela i ekrana5 za kompletno iskustvo uživanja. Inovativna tehnologija nevidljivog otvora kompanije HUAWEI efikasno prikriva prednju kameru ispod ekrana, što postiže manji otvor i čuva integritet ekrana, tako da pruža optimalno korisničko iskustvo uz minimalne poremećaje.

huawei p40 lite e-punch fullview phone

Noćni režim

Sada možete da snimate svetle i jasne noćne fotografije bez stativa. Kombinujući AI tehnologiju stabilizacije i najduže vreme ekspozicije od 6 sekundi,6 HUAWEI P40 lite E može jasno uhvatiti svaki detalj pri slabom osvetljenju.

huawei p40 lite e-handheld night mode
huawei p40 lite e-handheld night mode
huawei p40 lite e-handheld night mode

48 MP AI
trostruka kamera1

HUAWEI P40 lite E je vaš lični foto studio sa 3 inteligentne zadnje kamere. Glavna kamera od 48 MP, kamera sa širokim uglom od 8 MP i kamera za dubinu od 2 MP prikazuju sve fine detalje i jasnoću i omogućavaju vam da vidite dalje, šire i jasnije.

huawei p40 lite e-48MP triple AI camera phone
huawei p40 lite e-48MP triple AI camera phone

Umetnik AI
fotografije

AI tehnologija prepoznavanja scena može automatski prepoznati 500+ scena i 21 kategoriju u realnom vremenu, kao i prilagoditi i optimizovati sliku u skladu sa tim.7 Svako može biti fotograf.

huawei p40 lite e-ai photography
huawei p40 lite e-ai photography
huawei p40 lite e-ai photography
huawei p40 lite e-ai photography
huawei p40 lite e-ai photography
huawei p40 lite e-ai photography

Brzo, lako,
inteligentno

HUAWEI samorazvijeni kompletni pogon za ubrzanje obavlja višestruku optimizaciju i donosi glatko iskustvo bez prekidanja. Telefon uvek deluje kao nov.

huawei p40 lite e-high performance phone

Velika baterija
od 4.000 mAh

Uz podršku snažne baterije od 4.000 mAh, HUAWEI P40 lite E može da izdrži 22 sata reprodukcije video zapisa, 111 sati reprodukcije muzike ili 20 sati surfovanja internetom, što vam daje slobodu da zaboravite na eksterna napajanja.3

4000 huawei p40 lite e-large battery phone
huawei p40 lite e-large battery phone huawei p40 lite e-large battery phone

Otključavanje pomoću
otiska prsta

Za bolju udobnost i sigurnost, HUAWEI P40 lite E opremljen je senzorom otiska prsta na zadnjoj strani. Sada će vaš pametni telefon biti spreman jednim dodirom prsta.

huawei p40 lite e-fingerprint unlock phone huawei p40 lite e-fingerprint unlock phone

Velika memorija od
4 GB + 64 GB

ROM od 64 GB sa 512 GB proširivog velikog skladišnog prostora9 na ovom telefonu omogućava vam lako čuvanje nezaboravnih fotografija, video zapisa i aplikacija. Dok sa 4 GB RAM-a, pokretanje više aplikacija istovremeno i učitavanje omiljenih igara odvijaće se bez ikakvih problema.

huawei p40 lite e-large storage phone

EMUI 9.1,
Smart Life

EMUI 9.1 pruža imerzivno iskustvo sa inovativnim performansama i poboljšanjima brzine sistema koji će vam pomoći da vodite inteligentan život. Sada, sa EROFS-om, nasumična brzina očitavanja biće 20% veća10, a sistemski prostor obezbediće dodatno lično skladištenje do 1.000 slika ili 500 pesama.11

huawei p40 lite e-emui9.1 smartphone
huawei p40 lite e-emui9.1 smartphone
huawei p40 lite e-emui9.1 smartphone
huawei p40 lite e-emui9.1 smartphone

Pretraga pametne
galerije

Pretražite omiljene fotografije u svojoj ogromnoj fotogaleriji u sekundi. HUAWEI P40 lite E može automatski prepoznati 28012 vrsta oznaka bez mrežne veze, samo otvorite galeriju i potražite oznaku poput „ljudi“, i sve fotografije povezane sa ljudima biće prikazane odmah.

huawei p40 lite e-smart gallery searching phone huawei p40 lite e-smart gallery searching phone

Lične video
melodije zvona

Sada, kada vas prijatelji zovu, možete podesiti omiljeni video13 koji će se prikazati kao melodija zvona. Vaši dolazni pozivi su nov zabavan oblik zabave.

huawei p40 lite e-video ringtone phone
huawei p40 lite e-video ringtone phone
huawei y7p-apps
HUAWEI AppGallery

prodavnica aplikacija

HUAWEI AppGallery je zvanična platforma kompanije Huawei za distribuciju aplikacija za pretragu, preuzimanje, upravljanje i deljenje mobilnih aplikacija.Prodavnica nastavlja da razvija globalni sistem aplikacija kako bi vam donela bezbedna, odabrana i raznolika iskustva. Uživajte u ekskluzivnom sadržaju aplikacija, lokalnim aktivnostima i posebnim ponudama.

huawei y7p
Napuštate consumer.huawei.com
Nakon što kliknete na link, ući ćete na web lokaciju treće strane. Huawei nije odgovoran i nema kontrolu nad ovom web-stranicom.
Povratak Nastavi