HUAWEI Y5 2019

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

Popularni rezultati

  Predloženi rezultati

   unesite još tastera za pretragu

   Dewdrop displej od 5,71"
   Obrada od veštačke kože

   Huawei Y5 KV

   Vidite veći svet

   HUAWEI Y5 2019 otkriva dizajn inspirisan prirodom sa Dewdrop displejom od 5,71".1 Prelepi i živopisan ekran sa odnosom između ekrana i tela od 84,6%2, prikazuje veći svet radi vaše zabave ili potreba za igrama.

   Huawei Y5 Display Huawei Y5 Display Huawei Y5 Display Huawei Y5 Display

   Jedinstven kao i vi

   Zadovoljstvo je držati i dodirivati obradu od veštačke kože na modelu HUAWEI Y5 2019. Ovaj ekološki prihvatljiv materijal je kombinacija funkcionalnosti i umetnosti. Možete osetiti nivo izrade u veštačkoj koži i doživeti lepotu spajanja mode sa tehnologijom. Takođe, na ovom materijalu ne ostaju otisci, otporan je na habanja i prljanje, tako da možete manje brinuti i uživati u životu.

   Huawei Y5 ID

   Oživite svoje trenutke

   Vaša fotografija će oživeti sa 50% više svetla3 na velikom objektivu sa otvorom od f/1.8 na glavnoj kameri od 13 MP. Uhvatite bolje trenutke sa više jasnoće i vidite jasnije detalje na svim svojim fotografijama.

   *Slika služi samo kao referenca, nije slikana ovim telefonom..

   Huawei Y5 Rear Camera Huawei Y5 Rear Camera Huawei Y5 Rear Camera
   Huawei Y5 Rear Camera Huawei Y5 Rear Camera

   Selfiji sa više samopouzdanja

   Budite sigurni u svoje selfije sa modelom HUAWEI Y5 2019. Blic za toniranje selfija sa kamerom od 5 MP će unaprediti vaše lice tako da izgleda najbolje moguće. Vaš neverovatan selfi će otkriti prirodnu lepotu na svakoj fotografiji korišćenjem opcije Smart Beauty.

   *Slika služi samo kao referenca, nije slikana ovim telefonom..

   Huawei Y5 Front Camera

   Sačuvajte uspomene

   Interno skladište od 32 GB ROM4 obezbeđuje više prostora za vašu muziku, fotografije i aplikacije. Možete zadržati ono što želite i prikupiti uspomene sa većim skladištem.

   32 GB

   Huawei Y5 Storage Huawei Y5 Storage

   Dugotrajna zabava

   Velika baterija od 3.020 mAh i pametna tehnologija za uštedu energije obezbeđuju više vremena za zabavu i igru. HUAWEI Y5 2019 obezbeđuje do 16 sati video reprodukcije, do 74 sati slušanja muzike i do 10 sati 4G pretraživanja interneta.5

   Huawei Y5 Battery Huawei Y5 Battery Huawei Y5 Battery
   16 sati
   video reprodukcije
   74 sata
   muzike

   Neka vas brže prepoznaju

   HUAWEI Y5 2019 će automatski početi da prepoznaje vaše lice kada podignete telefon. Pomoću 1.024 tačaka za crte lice za pametno mapiranje vašeg lica, jednostavno možete otključati svoj uređaj za nekoliko sekundi, čak i u uslovima slabe osvetljenosti.

   Huawei Y5 Face Unlock Huawei Y5 Face Unlock Huawei Y5 Face Unlock Huawei Y5 Face Unlock Huawei Y5 Face Unlock

   Obavljanje više zadataka sa lakoćom

   EMUI 9.0 u kombinaciji sa naprednim Android 9 sistemom, obezbeđuje unapređenu brzinu sistema i pametano upravljanje sistemom za ukupno jednostavnije iskustvo. Pored toga, model HUAWEI Y5 2019 je opremljen sa 12nm skupom čipova koji je pametniji i efikasniji od prethodne generacije.

   Huawei Y5 EMUI Huawei Y5 EMUI Huawei Y5 EMUI Huawei Y5 EMUI Huawei Y5 EMUI
   Huawei Y5 EMUI

   Započnite zabavu

   Party režim vam omogućava da napravite zabavu ili se pridružite zabavi u svakom trenutku ili bilo gde. Možete podesiti da različiti Huawei telefoni pokreću istu pesmu u isto vreme za jedinstveni trik koji će sigurno impresionirati sve.

   Huawei Y5 Party Mode Huawei Y5 Party Mode

   Dve SIM kartice,
   više pristupačnosti

   Jedinstveni nezavisni slot za tri kartice omogućava upotrebu dve SIM kartice6 i podržava Micro SD karticu do 512 GB.7 Iskoristite dualni 4G i dualni VoLTE8 u isto vreme za jednostavnu povezanost.

   Huawei Y5 Dual SIM Huawei Y5 Dual SIM Huawei Y5 Dual SIM

   Sertifikovan za komfor očiju

   Modelu HUAWEI Y5 2019 je stalo do vaših očiju sa Eye Comfort režimom koji obezbeđuje komfornije čitanje. Takođe, TUV Rheinland je potvrdila da ekran blokira štetno plavo svetlo.

   Huawei Y5 Eye Comfort Huawei Y5 Eye Comfort Huawei Y5 Eye Comfort

   1. HUAWEI Dewdrop ekran se odnosi na uzak okvir sa visokim odnosom ekrana i ekran sa uskim notch-om.

   2. Veličina ekrana je aproksimacija izmerena standardnim pravougaonim lenjirom. Metoda obračuna odnosa ekrana i tela: AA oblast / prednja TP oblast.

   3. U poređenju sa otvorom od f/2.2 na standardnim pametnim telefonima.

   4. HUAWEI Y5 2019 ima različite modele dostupne ROM. Proizvod može biti različit u nekim zemljama.

   5. Standardna vrednost. Podaci o potrošnji energije se izračunavaju na osnovu testiranja u HUAWEI laboratorijama, vreme korišćenja može varirati na osnovu upotrebe i faktora okruženja.

   6. HUAWEI Y5 2019 ima različite modele, telefon sa jednom karticom i dve SIM kartice. Proizvod može biti različit u nekim zemljama.

   7. Micro SD kartica se prodaje odvojeno.

   8. Operator mora podržavati VoLTE