Program recikliranja e-otpada

Bezbednost podataka丨Profesionalna demontaža丨Eko obrada

● Bezbednost podataka

● Profesionalna demontaža

● Eko obrada

Obim recikliranja Kliknite da biste učestvovali

Recikliranje, novi život e-otpada

Huawei se zalaže za smanjenje otpada, recikliranjem i ponovnom upotrebom.
Recikliramo ih, rastavljamo i vadimo resurse kako bismo maksimizirali reciklirani e-otpad.
Za to je potrebno malo vašeg truda.

Bezbednost podataka

Partneri za reciklažu kompanije Huawei u potpunosti će demagnetisati, izbrisati i fizički uništiti sve uskladištene medije kako bi sprečili otkrivanje vaših ličnih podataka.
* Saveti: Pre nego što vaš e-otpad ostavite u kantu za reciklažu, napravite rezervne kopije i izbrišite lične podatke. Huawei i njegovi partneri za reciklažu nisu odgovorni za gubitak datoteka ili podataka.

Profesionalna demontaža

Partneri za reciklažu kompanije Huawei stekli su ISO9001 i ISO14001 sertifikate. Proces rastavljanja je u skladu sa nacionalnim zakonima i propisima.

Eko obrada

Reciklirani e-otpad biće ekološki obrađen, od njega se odvajaju sirovine poput bakra, kobaltova so/gvožđe, aluminijum, bakarni pesak, smola u prahu i plastika, koje će konačno biti ponovo upotrebljene u proizvodnji nove elektronike ili drugih proizvoda.

Obim recikliranja

Mobilni telefoni, tableti, prenosni računari, bežični ruteri, pametni satovi/narukvice, memorijske kartice, STB hostovi, fiksni telefoni itd. i dodaci bilo kog brenda koji više ne koristite.

Kako da učestvujete


1. Potvrdi e-otpad

Pitajte ljude oko sebe da li im je potrebno da koriste vaše stare elektronske uređaje. Ako niko ne želi da ih koristi, mogli bi da postanu elektronski otpad koji može da se reciklira.


2. Rezervna kopija i brisanje ličnih podataka

Ne zaboravite da napravite rezevne kopije i obrišete lične podatke na uređajima kao što su vaš telefon i tablet, uklonite SIM karticu i memorijsku karticu, i koristite uređaj do minimalnog nivoa baterije.

Kako da napravite rezervnu kopiju


3. Donesite na mesto za odlaganje e-otpada

Pošaljite e-otpad na najbliže mesto za odlaganje e-otpada kompanije Huawei ili na bilo koje javno odlagalište e-otpada koje je odobrila Vlada.

Nađite Huawei lokaciju za odlaganje e-otpada

Učestvujući u ovom programu, ističete da ste pročitali i da se slažete sa uslovima korišćenja.