battery-service
Tarkista nyt
Käytä

Uusi akku on uusi elämä laitteellesi Hyödynnä tarjous hintaan 49 EUR

Huawein alkuperäinen akku
Huawein alkuperäinen akku, pitkä akunkesto, laadun varmistus, turvallinen ja luotettava
MATALAMPI HINTA
Alkaen 49 EUR, ei muita kuluja
90 päivän takuu
Vaihdetulla akulla on 90 päivän tkauu

Tavat osallistua kampanjaan
Vierailu
huoltokeskuksessa
Tarkista lista valtuutetuista huoltokumppaneista
90 PÄIVÄÄ
AKKUTAKUU
90 päivän jatkettu takuu
Listaus
Tuote Mallinimi Hinta *
Älypuhelin Huawei P30 Pro (Vogue) 49 euroa
Huawei P30 (Elle)
Huawei P30 Lite (Marie)
Huawei P20 Pro (Charlotte)
Huawei P20 (Emily)
Huawei P20 Lite (Anne)
Huawei P10 (Victoria)
Huawei P10 Lite (Warsaw)
Huawei P9 (EVA)
Huawei Mate 20 Pro (Laya)
Huawei Mate 20 (Hima)
Huawei Mate 20 Lite (SydneyM)
Huawei Mate 10 Pro (BLA)
Huawei Mate 10 lite (Rhone)
Huawei Mate 9 Pro (Lon)
Huawei Y6 2019 (Madrid)
Huawei Y6 2017 (Maya)
Huawei Nova 5T (Yale)
Huawei Nova 3 (Paris)
Huawei P Smart 2019 (Potter)
Huawei P Smart (Figo)
Honor 10 (Columbia)
Honor 9 (Stanford)
Honor 8 (FRD)
Honor 8 Lite (Prague)
Honor 7 (PLK)
Honor 5C (NEM)
Honor Play (Cornell)

*Suositushinta. Tarkastaaksesi tarkan hinnan, olethan yhteydessä kampanjassa mukana olevaan huoltopisteeseen.

SAATAVILLA VALITUISTA HUOLTOKESKUKSISTA

• iHelp Oulu
  • iHelp Espoo
  • iHelp Jyväskylä
  • iHelp Turku
  • iHelp Tampere-Pispala
  • iHelp Lohja
  • iHelp Kemi
  • iHelp Kajaani
  • iHelp Järvenpää
  • iHelp Seinäjoki
  • iHelp Kokkola
  • iHelp Vaasa
  • iHelp Joensuu

Kysymykset & vastaukset

• K: Ostin laitteeni toisesta maasta, voinko osallistua kampanjaan?

V: Kyllä, mikäli varaosia vain on saatavilla paikallisen huoltokumppanin kautta. Olethan yhteydessä huoltoon varmistuaksesi asiasta.

• K: Onko osallistumismäärää rajoitettu?

V: Ei ole, kaikki voivat osallistua rajattoman määrän.

• K: Onko laitemalleja rajoitettu?

V: Vain mukana olevat laitemallit ovat mukana kampanjassa. Tarkistathan mukana olevat mallit verkkosivuiltamme: https://consumer.huawei.com/fi/support/battery-service

• K: Kuinka voin osallistua akunvaihtokampanjaan?

V: Osallistuaksesi sinun täytyy toimittaa laitteesi kampanjassa mukana olevaan HUAWEI-huoltokeskukseen.

• K: Käytetäänkö korjauksessa alkuperäisiä varaosia?

V: Kyllä, Huawein viralliset huoltokumppanit käyttävät vain alkuperäisiä ja aitoja Huawei-varaosia korjauksiin.

• K: Onko varaosilla takuu?

V: Kyllä, varaosilla on 90 päivän takuu laitteen korjauspäivämäärästä alkaen.

• K: Mitä jos laitteessa on fyysisiä vaurioita (esimerkiksi näyttö tai takalasi on haljennut?)

V: Olethan yhteydessä huoltokumppaniin varmistaaksesi korjauksen hinnan erikseen huoltokeskuksesta. Tarjoushinta sisältää vain akun vaihdon, mutta riippuen laitemallista voi sen avaaminen akun vaihtoa varten olla mahdotonta korjaamatta samalla myös haljennutta näyttöä tai takalasia.

• K: Saanko vanhan akun itselleni?

V: Akku on saattanut kuumentua ja se on saattanut vääntyä vaihdon yhteydessä, joten suosittelemme että valtuutettu huoltokeskus hankkiutuu siitä eroon vaarallisena jätteenä.

• K: Voiko akun vaihto olla eri hintainen?

V: Mikäli laitteesi ei kuulu mukaan kampanjaan, voi akun vaihto olla eri hintainen. Lisäksi kampanjan hinnat ovat suositushintoja, joten huoltokumppani määrittää veloitettavan hinnan. Olethan yhteydessä huoltokumppaniin tarkistaaksesi tarkan hinnan.

Saadaksesi lisätietoja, vierailethan:

Tuki: QR code