HUAWEI-tukisivusto
Lisää ominaisuuksia tutkittavaksi.
Tukenasi koko matkan
Riippumatta siitä, mitä laitetta tai palvelua käytät, älypuhelimet, kannettavat tietokoneet, tabletit, puettavat tarvikkeet, ääni- tai mobiilipalvelut, Tukisivuston avulla löydät helposti aiheeseen liittyvät tiedot. Ennakoimalla kaikki matkan varrella syntyvät tarpeesi, tämä sivusto kertoo kuinka teet asetukset uuteen laitteeseen, löydät piileviä toimintoja, korjaat yleisiä ongelmia tai huollat laitettasi. Sivusto ilmoittaa sinulle myös uusimmista kampanjoista. Klikkaa asianmukaista kuvaketta saadaksesi lisätietoja laitteesta tai palvelusta.
Tunne puhelimesi paremmin
Puhelimeesi voi tulla joitakin yleisiä vikoja, varsinkin pitkäaikaisen käytön jälkeen. Siirry Tukisivustolla kohtaan Älypuhelimet ja klikkaa asiaankuuluvaa kuvaketta, niin saat ratkaisuja ja ehdotuksia yleisiin puhelinongelmiin.
Täältä löydät myös hyödyllisiä vinkkejä liittyen HUAWEI-puhelimiin, ohjeita ja laitehallintaoppaita. Kaipaatko lisää? Tee haku kysymykseesi liittyvällä avainsanalla Lisää kysymyksiä -hakukentässä, niin löydät lisää vinkkejä, joiden avulla saat kaiken irti laitteestasi.
Tee uuden laitteen asetukset nopeasti
Mietitkö miten pääset alkuun uuden laitteesi kanssa? Täältä löydät pikaoppaan, jonka avulla määrität uuden laitteen asetukset. Ota nämä hyödylliset vinkit talteen!
Korjauta laitteesi helposti
Kun laitteesi kaipaa korjausta, löydät ohjeita kohdasta Korjauta laitteesi. Täältä löydät lähimmän HUAWEI-huoltoliikkeen, voit kysyä niiden varaosien hintoja, joita takuu ei kata, tarkistaa takuuaikoja jne.
Päivitetty HUAWEI-tukisivusto tarjoaa sinulle upeita ja hyödyllisiä toimintoja.
Tule ja tutustu.