Mijn telefoonscherm ziet er regelmatig geel of wit uit in de Oogcomfort-modus

Toepasselijke producten: Tablet,Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Mijn telefoonscherm ziet er regelmatig geel of wit uit in de Oogcomfort-modus

Probleem:

Het telefoonscherm wordt regelmatig geel of wit in de Oogcomfort-modus.

Oorzaak:

Wanneer Oogcomfort is ingeschakeld, past uw telefoonscherm de kleurtemperatuur automatisch aan op basis van het omgevingslicht. Veelvuldige veranderingen in de omgevingsverlichting, zoals wanneer u de manier waarop u uw telefoon vasthoudt binnenshuis of in een slecht-verlichte omgeving verandert, kan het scherm een lichte gele of witte toon geven.

Oplossing:

Dit is een kleurtemperatuurfunctie, die geen invloed heeft op uw vermogen om uw telefoon normaal te gebruiken. Als u deze functie niet prettig vindt, schakelt u Oogcomfort uit en past u de kleurtemperatuur handmatig aan.

• U kunt Oogcomfort uitschakelen door Instellingen te openen en Oogcomfort te zoeken en openen.

• Als u de kleurtemperatuur wilt aanpassen, opent u Instellingen, zoekt en opent u Kleurtemperatuur of Kleurmodus & -temperatuur en past u de kleurtemperatuur aan uw voorkeuren aan.