FOUTOPSPORING
Vind snelle oplossingen voor veelvoorkomende problemen.
Scherm
Opladen en stroomverbruik
Bellen & mobiel netwerk
Systeemprestatie
Applicatiefouten
Camera
Connectiviteit
Contacten en berichten
Overig
Scherm
Opladen en stroomverbruik
Bellen & mobiel netwerk
Systeemprestatie
Applicatiefouten
Camera
Connectiviteit
Contacten en berichten
Overig
Apparaatcentrum
Door in te loggen op uw HUAWEI-account kunt u een nieuw apparaat toevoegen,
meerdere apparaten beheren en meer leren over wat uw apparaat kan doen.
Slimme diagnose
Eén tik om de software en hardware van je telefoon te controleren,
houd altijd de apparaatcondities in de gaten.
Start diagnose
Start diagnose
Aanbevolen
Lees meer over aankomende evenementen.
Aanbevolen
Lees meer over aankomende evenementen.
Verzenden voor reparatie
Tijdbesparend en betrouwbaar. Makkelijk te bestellen.
Deur-tot-deur service, repareer uw apparaten zonder uw huis te verlaten.
Gratis verzending voor verzenden en bezorgen. Minder kosten, meer gemak.
Deur-tot-deur-dienst
gemakkelijk thuis bestellen.
logistieke leveranciers halen artikelen op bij u thuis.
Geen verzendkosten
U hoeft niet te betalen voor verzenden en bezorgen
Realtime voortgang van het traject
toon elke status van uw oder
Verzenden voor reparatie
Tijdbesparend en betrouwbaar. Makkelijk te bestellen.
Deur-tot-deur service, repareer uw apparaten zonder uw huis te verlaten.
Gratis verzending voor verzenden en bezorgen. Minder kosten, meer gemak.
Deur-tot-deur-dienst
gemakkelijk thuis bestellen. logistieke leveranciers halen artikelen op bij u thuis.
Geen verzendkosten
U hoeft niet te betalen voor verzenden en bezorgen
Realtime voortgang van het traject
toon elke status van uw oder
Servicecentra
Zoek het dichtstbijzijnde Huawei-klantenservicecentrum. Maak online een afspraak of schuif vooraf aan in een wachtrij.
Zoek het dichtstbijzijnde Huawei-klantenservicecentrum. Maak online een afspraak of schuif vooraf aan in een wachtrij.
Prijzen
reserveonderdelen
Gemakkelijke toegang tot prijzen van reserveonderdelen; Originele reserveonderdelen met kwaliteitsgarantie; Transparante prijzen om uw rechten te beschermen.
Voordelen
Eenvoudig de voordelen voor uw apparaten controleren of aanschaffen.
Gebruik E-card als uw garantiefactuur. .
Bijwerken
Werk uw apparaat bij voorkeur bij naar de nieuwste versie.
Download de update en leer alle nieuwe functies.
Meer services bij de hand
Meer services wachten op u om te verkennen: volg de lopende service, scan, shake en andere functies.
Altijd klaar om gebruikers van HUAWEI-apparaten kwaliteitsvolle after-sales services te bieden.
Hoe de Support App te vinden?
Optie 1
Optie 2
Open de Support App op het startscherm:

Zoek het pictogram van de Support App en tik om te openen.
Zoek Support App met HUAWEI-assistent:

Blader omlaag door de lege ruimte en typ "Support" in het zoekvak, dan kunt u het gemakkelijk vinden.