HUAWEI Care -
Uitgebreide garantieservice
De beste manier om de levensduur van uw
product tegen lage kosten te verlengen!
Officiële
dienst
Kwaliteitsverzekering
Kostenbesparende

HUAWEI Care verlengde garantie, extra bescherming voor uw apparaat

HUAWEI Care verlengt de garantie voor uw nieuwe HUAWEI-apparaat met 1 jaar na het verstrijken van de standaard garantieperiode van uw HUAWEI-apparaat.

*De voorwaarden voor reparatieservices tijdens de verlengde garantie zijn dezelfde als de voorwaarden van de standaardgarantie van HUAWEI die beschikbaar zijn op https://consumer.huawei.com/nl/support/warranty-policy/

*Verlengde garantie kan slechts eenmaal per apparaat worden aangeschaft.

Officiële dienst
Huawei officiële after-sales service, fabrieksgarantie.
Kwaliteitsverzekering
100% originele reserveonderdelen, veilig en betrouwbaar. Door Huawei gecertificeerde reparateur, volg strikt de officiële Huawei-reparatieprocedures.
Kostenbesparende
U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het risico van het betalen van hoge reparatiekosten buiten de garantie.
Model en prijs
*Deze uitgebreide garantieservice is alleen tijdelijk beschikbaar voor pc-apparaten. De uitgebreide garantieservice voor andere apparaten komt binnenkort.
Hoe te kopen?
Kopen op mobiel
Kopen op pc

Koop met een nieuw apparaat in de officiële HUAWEI Online Store

1. Selecteer het product dat je wilt kopen
2. Klik op 'Toevoegen' om de uitgebreide garantieservice aan uw winkelwagen toe te voegen.
3. Bevestig je bestelling en klik op 'Afrekenen'
1. Selecteer het product dat je wilt kopen
2. Klik op 'Toevoegen' om de uitgebreide garantieservice aan uw winkelwagen toe te voegen.
3. Bevestig je bestelling en klik op 'Afrekenen'

Koop met een nieuw apparaat in de officiële HUAWEI Online Store

1. Selecteer het product dat je wilt kopen
2. Klik op 'Toevoegen' om de uitgebreide garantieservice aan uw winkelwagen toe te voegen.
3. Bevestig je bestelling en klik op 'Afrekenen'

Vraag & Diensten

Neem contact met ons op door de HUAWEI-servicehotline te bellen:

+31-800 9188

Van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 (gesloten op feestdagen)

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe bereken ik de geldigheidsperiode van de HUAWEI Care - Garantieverlengde service?

Product HUAWEI Care-Extra service is één jaar geldig na het einde van de standaard garantieperiode. De Service wordt van kracht vanaf 00:00 uur de volgende dag nadat de standaard garantieperiode voor uw Huawei-product is verstreken en verstrijkt om 23:59 uur op de laatste dag van de Aanvullende Service voor een jaar.

2. Hoe koop ik HUAWEI Care - Garantieverlengde service?

HUAWEI Care - Garantieverlengde service kan worden gekocht bij aankoop van het apparaat in de HUAWEI Online Store.

3. Kan ik HUAWEI Care – Garantieverlengende service aankopen wanneer mijn garantie al verlopen is?

Als de garantie van uw Huawei product verlopen is, kunt u geen HUAWEI Care – Garantieverlengende service aankopen.

4. De HUAWEI Care – Garantieverlengde service is bijna verlopen, kan ik het nogmaals aankopen?

Helaas wordt het opnieuw aankopen van HUAWEI Care – Garantieverlengde service niet ondersteund.

5. Krijg ik de Service als mijn Huawei-product is beschadigd door vallen of het openmaken van het toestel?

Sorry, er wordt geen extra service verleend. HUAWEI Care-service dekt alleen schade die geen verband houdt met oneigenlijk gebruik van het apparaat en schade veroorzaakt door de eigenaar van het Huawei-product. Raadpleeg het HUAWEI-garantiebeleid voor meer informatie. https://consumer.huawei.com/nl/support/warranty-policy/

6. Kan ik het toestel omgeruild krijgen of terugsturen als het meerdere malen defect is geraakt tijdens de HUAWEI Care – Garantieverlengde service?

Helaas ondersteund HUAWEI Care – Garantieverlengde service geen omruiling of terugbetaling.

7. Zitten hoofdtelefoons, opladers en andere accessoires inbegrepen bij de toegevoegde service?

Service van accessoires, inclusief, maar niet beperkt tot, stroomadapters, verwijderbare (niet ingebouwde) oplaadbare batterijen, hoofdtelefoons, datakabels wordt niet verstrekt.

8. Kan ik HUAWEI Care – Garantieverlengende Service apart terugsturen?

Ja, de service is toegestaan om apart teruggenomen te worden, neem contact op met onze Klantenservice en vraag om de service apart te retourneren. Klantenservice-nummer: +31-800 9188.