Wat moet ik doen als ik problemen met de netwerkverbinding ondervind tijdens het gebruik van Phone Clone?

Toepasselijke producten: Tablet,Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Wat moet ik doen als ik problemen met de netwerkverbinding ondervind tijdens het gebruik van Phone Clone?

Oplossing

Voer de volgende handelingen uit:

1. Schakel Wi-Fi+ uit voordat u Phone Clone gebruikt. Ga naar Instellingen > Wi-Fi > Wi-Fi+ en schakel Wi-Fi+ uit.
  2. Open Telefoonbeheer, ga naar Energiebesparing > Gedetailleerde info, zoek Phone Clone en schakel Actief houden na scherm uitschakelen in om te zorgen voor een stabielere gegevensoverdracht.
  3. Een onstabiele verbinding met een Wi-Fi-netwerk kan onderbrekingen in de gegevensoverdracht veroorzaken. Indien dit zich voordoet, kunt u Phone Clone afsluiten en opnieuw openen. Phone Clone ondersteunt hervatbare gegevensoverdracht.
  4. Sluit Phone Clone niet tijdens het kloonproces en schakel niet over naar andere apps.