Er treedt een fout op bij het downloaden van een bestand of een bestand kan niet door Browser worden gedownload

Toepasselijke producten: Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Er treedt een fout op bij het downloaden van een bestand of een bestand kan niet door Browser worden gedownload

1. Controleer uw netwerkverbinding. Schakel over naar een ander netwerk of gebruik Wi-Fi en probeer het opnieuw.

2. Gebruik een andere browser om het bestand te downloaden en controleer of het probleem zich nog steeds voordoet. Als dat het geval is, ligt het probleem aan de webpagina. Als dat niet het geval is, gaat u naar Inst. > Apps > Apps > Browser > Geheugen > Cache wissen en probeert u het opnieuw.