Scannen om moeiteloos te vertalen

Toepasselijke producten: HONOR 10i(dual sim card 4gb+128gb),HONOR 20 Lite(honor 10i dual sim card 4gb+128gb)
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Scannen om moeiteloos te vertalen

HiVision kan u helpen om snel buitenlandse tekst te vertalen.

• Voor deze functie is een internetverbinding vereist. Maak verbinding met een Wi-Fi-netwerk om onnodige datakosten te voorkomen.
  • Deze vertaalfuncties ondersteunt momenteel Chinees, Engels, Japans, Koreaans, Frans, Russisch, Spaans, Italiaans, Duits en Portugees.
  1. Zodra uw apparaat ontgrendeld is, veegt u vanuit het midden van het startscherm omlaag en tikt u op voor het openen van HiVision.
  2. Op het scherm HiVision tikt u op , selecteert u de bron- en doeltaal, omkadert u de tekst in de zoeker en wacht u totdat deze wordt vertaald.