Koppelen en verbinden met draagbare apparaten

Toepasselijke producten: HUAWEI TalkBand B6,HUAWEI Band 4 Pro,HONOR Band 5 Sport,HUAWEI Band 3e,HUAWEI WATCH D,HUAWEI WATCH GT 3 Pro,HUAWEI TalkBand B3,HUAWEI Watch,HONOR MagicWatch 2,HUAWEI WATCH GT Runner,HUAWEI WATCH GT 2e,HUAWEI WATCH GT,HUAWEI WATCH FIT,HUAWEI Talkband B5,HUAWEI WATCH GT 2 Pro,HONOR Band 5,HUAWEI WATCH 2,HONOR Band 6,HONOR Band 5i,HUAWEI WATCH 3,HUAWEI WATCH,HUAWEI WATCH FIT 2(classic、elegant premium gold、active、elegant silver frost),Honor Watch Dream,HUAWEI Band 4e,HUAWEI BAND 3 Pro,HUAWEI WATCH 3 Pro,Wearable,HUAWEI Band 7,Honor Watch Magic,HUAWEI WATCH FIT new,HUAWEI Band 6,HUAWEI Band 3,HUAWEI Band 4,HONOR Watch ES,HUAWEI WATCH FIT mini,HUAWEI WATCH GT 2,Honor Band 4,HUAWEI WATCH GT 3
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Koppelen en verbinden met draagbare apparaten

Koppel het apparaat met uw telefoon voordat u het gebruikt. Zorg ervoor dat uw telefoon aan alle volgende vereisten voldoet:

• Uw telefoon moet HarmonyOS 2, Android 6.0, iOS 9.0 of hoger uitvoeren. (Sommige apparaten, zoals HUAWEI WATCH D, moeten worden gekoppeld met iOS 12.)
  • De telefoon voert de nieuwste versie van de Huawei Gezondheid-app uit. Zie De Huawei Gezondheid-app installeren voor meer informatie over het downloaden en installeren van de app.
  • Bluetooth en locatieservices zijn ingeschakeld op uw telefoon en de Huawei Gezondheid-app heeft toegang tot de locatie van uw telefoon.

De Huawei Gezondheid-app installeren

Download en installeer de Huawei Gezondheid-app op uw telefoon voordat u uw telefoon met uw apparaat koppelt. Als u de app al hebt geïnstalleerd op uw telefoon, werkt u de app bij naar de meest recente versie.

• Huawei-telefoons

De Huawei Gezondheid-app is standaard op uw telefoon geïnstalleerd. Als u deze app niet op uw telefoon kunt vinden, kunt u deze downloaden en installeren vanuit AppGallery.

• Niet-Huawei Android-telefoons

Als u een niet-Huawei Android-telefoon gebruikt, kunt u de Huawei Gezondheid-app op een van de volgende manieren downloaden en installeren:

• Ga naar https://appgallery.cloud.huawei.com/appdl/C10414141 of scan de volgende QR-code om de Huawei Gezondheid-app te downloaden en installeren.

• Zoek de Huawei Gezondheid-app in de app store op uw telefoon en volg de instructies op het scherm om de app te downloaden en te installeren.
    • Ga naar https://appgallery.cloud.huawei.com/app/C10414141 om HUAWEI AppGallery te downloaden en installeren. Zoek de Huawei Gezondheid-app in HUAWEI AppGallery en volg de instructies op het scherm om de app te downloaden en installeren.
  • iPhone

Zoek de Huawei Gezondheid-app in de App Store en volg de instructies op het scherm om de app te downloaden en te installeren.

Koppelen en verbinding maken

• Huawei/Niet-Huawei Android-telefoons
    1. Houd de Omhoog-knop ingedrukt om het apparaat in te schakelen en selecteer een taal. Zodra het apparaat is ingeschakeld, schakelt Bluetooth standaard over naar de koppelingsmodus.
    2. Plaats het apparaat dicht bij uw telefoon, open de Huawei Gezondheid-app op uw telefoon, tik op in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op TOEVOEGEN. Uw telefoon scant automatisch naar beschikbare apparaten. Selecteer het apparaat waarmee u wilt koppelen en tik op KOPPELEN.

U kunt ook op > SCANNEN tikken om de QR-code op het scherm te scannen. Uw telefoon zal dan Bezig met koppelen… weergeven.

3. Zodra een koppelingsverzoek op het scherm van het apparaat wordt weergegeven, tikt u op en volgt u de instructies op het scherm OK/Toestaan/Akkoord om het koppelen te voltooien.
  • iPhone
    1. Houd de Omhoog-knop ingedrukt om het apparaat in te schakelen en selecteer een taal. Zodra het apparaat is ingeschakeld, schakelt Bluetooth standaard over naar de koppelingsmodus.
    2. Open de Huawei Gezondheid-app op uw telefoon, tik op in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op SCANNEN om de QR-code op uw apparaat te scannen. Volg op uw telefoon de instructies op het scherm en tik op Ja > Volgende.

U kunt uw apparaat ook dicht bij uw telefoon plaatsen, de Huawei Gezondheid-app op uw telefoon openen, op in de rechterbovenhoek tikken, op TOEVOEGEN tikken en vervolgens de instructies op het scherm volgen om uw apparaat in de pop-up te selecteren.

3. Volg de instructies op het scherm om naar Instellingen > Bluetooth te gaan en selecteer uw apparaat om te koppelen. Zodra een koppelingsverzoek op het scherm van uw apparaat wordt weergegeven, tikt u op .
    4. Wanneer een pop-up om een Bluetooth-koppeling vraagt via de Huawei Gezondheid-app, tikt u op Koppelen. Er verschijnt een pop-up waarin u wordt gevraagd of het apparaat meldingen mag weergeven. Tik op Toestaan.
    5. Wacht ongeveer 10 seconden totdat de Huawei Gezondheid-app een bericht weergeeft dat de koppeling is geslaagd. Tik op Gereed om de koppeling te voltooien.