Overschakelen naar Multi-cam-modus

Toepasselijke producten: HUAWEI P60 Pro(8gb+256gb single sim card、8gb+256gb dual sim card、12gb+512gb dual sim card)
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Overschakelen naar Multi-cam-modus

De Multi-cam-modus maakt het maken van filmische video's leuk en verrassend eenvoudig. Nadat u meerdere HUAWEI-telefoons en -tablets hebt aangesloten, schakelt u de apparaatcamera's vanaf het hostapparaat om alles vast te leggen wat u nodig hebt.

• Multi-cam wordt alleen ondersteund op bepaalde apparaten en apps.

• Het wordt aanbevolen om dit apparaat binnen een straal van 10 meter te houden van de apparaten die erop zijn aangesloten.

Aan de slag

Voordat u begint, meldt u zich aan bij uw HUAWEI-id op dit apparaat en schakelt u Bluetooth en Wifi in op zowel dit apparaat als het aangesloten apparaat.

Als de twee apparaten niet bij dezelfde HUAWEI-id zijn aangemeld of als het verbonden apparaat helemaal niet bij een HUAWEI-id is aangemeld, gaat u naar Instellingen > Super Apparaat > Dit apparaat > Zichtbaar voor en selecteert u Alle apparaten in de buurt op beide apparaten.

In de Camera-app

Open de Multi-cam-modus in de Camera-app om te wisselen tussen de camera's op dit apparaat en een verbonden apparaat om alle hoeken vast te leggen.

De afbeeldingen zijn alleen bedoeld ter referentie.

1. Op dit apparaat gaat u naar Camera > Meer en selecteert u Multi-cam.

2. Dit apparaat zoekt dan alle beschikbare apparaten en geeft deze weer. Tik op het apparaat waarmee u een verbinding tot stand wilt brengen en volg de instructies op het scherm om de verbinding uit te voeren.

3. Als de verbinding eenmaal tot stand is gebracht, wordt de zoeker van het verbonden apparaat op dit apparaat weergegeven. U kunt dan gaan fotograferen of de volgende bewerkingen uitvoeren:

• Tik op Camera selecteren om te wisselen tussen de camera op dit apparaat en die op het verbonden apparaat.

• Tik op om over te schakelen op de Video-modus. Dit apparaat pikt tijdens de opname geluid op.

Als u de verbinding wilt beëindigen, tikt u via het verbonden apparaat op of .

In de modus Multi-cam kunnen slechts bepaalde opnameparameters worden aangepast.

In livestream- en camera-apps van derden

Schakel in een handomdraai tussen apparaatcamera's tijdens het gebruik van livestream-, camera- of videochatapps van derden.

De afbeeldingen zijn alleen bedoeld ter referentie.

1. Veeg vanaf de rechterbovenrand van dit apparaat omlaag om het Bedieningspaneel weer te geven. Vanuit daar kunt u uw apparaten op een van de volgende manieren verbinden:

• Tik in Super Apparaat op het apparaat waarmee u verbinding wilt maken.

• Tik in Super Apparaat op en sleep het apparaat waarmee u verbinding wilt maken naar dit apparaat.

• Als het apparaat waarmee u verbinding wilt maken niet is aangemeld bij een HUAWEI-id of de twee apparaten niet zijn aangemeld bij hetzelfde HUAWEI-id, tik dan op in en tik vervolgens op bovenaan het scherm. Uw apparaat zoekt automatisch naar alle beschikbare apparaten en geeft deze weer. Tik op het apparaat waarmee u een verbinding tot stand wilt brengen en volg de instructies op het scherm om de verbinding tot stand te brengen.

• Als u deze functie probeert te gebruiken met een telefoon en een tablet die Multi-schermsamenwerking ondersteunt, sleept u het apparaat waarmee u verbinding wilt maken naar dit apparaat, tik vervolgens op aan de onderkant van het scherm Super Apparaat van dit apparaat en selecteer de optie om de camera te gebruiken van het apparaat waarmee u verbinding wilt maken.

2. Wanneer u begint met het maken van opnamen, wordt de zoeker van het verbonden apparaat op dit apparaat weergegeven tijdens livevideostreams of fotografie in een app van derden op dit apparaat. Dit apparaat pikt tijdens de opname geluid op.

3. Als u tijdens het maken van opnamen van apparaat wilt wisselen, kunt u een van de volgende methoden op dit apparaat gebruiken:

• Tik op aan de bovenkant van het scherm en tik vervolgens in de weergegeven lijst op de naam van het apparaat waarmee u verbinding wilt maken.

• Veeg vanaf de rechterbovenrand van dit apparaat omlaag om het Bedieningspaneel weer te geven en tik vervolgens op de naam van het apparaat waarmee u verbinding wilt maken in Super Apparaat.

• Tik in Super Apparaat op . Sleep vervolgens het pictogram voor het verbonden apparaat weg van het pictogram voor dit apparaat en sleep het pictogram voor het nieuwe apparaat naar het pictogram voor dit apparaat.

Als u de verbinding wilt verbreken, tik dan op het verbonden apparaat op of .

Als Super Apparaat niet in het Bedieningspaneel wordt weergegeven, ga dan naar > Super Apparaat weergeven in Bedieningspaneel.