HUAWEI AppGallery

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

Kako da nabavite omiljene aplikacije

Preuzimanje omiljenih aplikacija na vašem Huawei pametnom telefonu je jednostavno!

Pratite četiri koraka u nastavku da biste počeli sa svakodnevnim aplikacijama - od igara, zabave, društvenih medija, mapa, bankarstva i još mnogo toga.

I pridružite se Huawei zajednici da biste dobili podršku i savete od drugih Huawei korisnika i pristup ekskluzivnim ponudama.

1HUAWEI Phone Clone

Jednostavan način za prebacivanje aplikacija - Od društvenih medija, aplikacija za bankarstvo do aplikacija za vesti i još mnogo toga - kontakata, podataka, datoteka i fotografija sa vašeg starog pametnog telefona na novi, u nekoliko jednostavnih koraka. Instalirajte aplikaciju Phone Clone (dostupna na AppGallery, Google Play Store i App Store) na starom telefonu i izaberite "Stari telefon". Otvorite istu aplikaciju na svom novom HUAWEI pametnom telefonu i izaberite "Novi telefon" uz naznaku brenda telefona sa kojeg prenosite podatke – HUAWEI, Android i iPhone.

2HUAWEI AppGallery

HUAWEI AppGallery ima 390M aktivnih korisnika i više od 45.000 aplikacija i nastavlja da raste. Naša AppGallery sadrži mehanizam za detekciju od 4 sloja kako bi se osiguralo da su izabrane aplikacije bezbedne za preuzimanje i korišćenje. Jednostavno pretražujte i preuzimajte aplikacije koje su vam potrebne kao što biste uradili u bilo kojoj drugoj prodavnici aplikacija.

3HUAWEI Petal Search

HUAWEI Petal Search vidžet je novi alat za pretragu koji omogućava vlasnicima HUAWEI telefona da pretražuju i pronađu sve što im je potrebno - uključujući aplikacije, vesti, slike i još mnogo toga - direktno sa početnog ekrana svog uređaja.

4HUAWEI zajednica

Pridružite se HUAWEI zajednici, zvaničnom HUAWEI klubu gde možete podeliti informacije, dobiti podršku i savete od drugih HUAWEI korisnika i ekskluzivan pristup ponudama. Imamo mnogo informacija o HUAWEI mobilnim uslugama i našoj App Gallery, sa mnogo saveta i podrške naših super obožavatelja kako bi vam pomogli.

Posetite našu namensku aplikaciju za podršku u svakom trenutku; takođe možete stupiti u direktni kontakt sa našim HUAWEI stručnjacima bilo pre ćaskanja uživo ili preko našeg besplatnog broja (1-888-548-2934)

pic

Otkrijte AppGallery

Nabavite omiljene aplikacije jednostavno i bezbedno preko AppGallery: prodavnice aplikacija budućnost.

Otkrijte više
pic

Često postavljena pitanja

 Pronađite odgovore na najčešće postavljana pitanja o Huawei mobilnim uslugama (HMS) i vašem novom uređaju sa HMS.

Otkrijte više >
Podešavanje cookie