StorySign

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   Ontdek de magie
   van StorySign

   Een groot deel van de 32 miljoen dove kinderen in de wereld heeft moeite met lezen. Bij Huawei geloven we dat AI in positieve zin een verschil kan maken voor de wereld. Met AI kun je de grenzen van wat menselijk mogelijk is verleggen. Daarom hebben we in samenwerking met experts en goede doelen, zoals de Europese en de Britse dovenbond, StorySign ontwikkeld. Bekijk ons prijswinnende kerstverhaal van Academy Award-winnaar Chris Overton.

   Met StorySign gaat er een wereld aan boeken open voor dove kinderen

   Een verhaaltje voorlezen voor het slapengaan? Een doof kind hoort zijn vader of moeder niet. Het hoort een leraar niet hardop lezen uit een lesboek. Bovendien heeft 90% van de dove kinderen ouders die wél horen. Het grootste deel van deze ouders kent geen gebarentaal. Veel dove kinderen hebben daarom moeite de juiste gedrukte woorden te vinden bij de voorwerpen die ze representeren. Zoiets heeft een enorme impact op ze.

   Daarom heeft Huawei in samenwerking met experts en goede doelen, zoals de Europese en de Britse dovenbond, StorySign ontwikkeld. De StorySign-app is ontwikkeld met Huawei AI-technologie en wereldwijd de eerste in zijn soort. De app is via de Google Play Store gratis verkrijgbaar voor Android. De app leest geselecteerde kinderboeken en vertaalt ze naar gebarentaal om dove kinderen te helpen bij het leren lezen. De StorySign-avatar is ontworpen door Aardman Animations. In de bibliotheek van de app vind je klassieke kinderboeken van Penguin Random House. 

   Op dit moment kunnen miljoenen dove kinderen maar moeilijk begrijpen hoeveel plezier boeken je kunnen geven. Met een bijdrage aan de goede doelen waar we mee samenwerken, ondersteun je leesvaardigheidsprogramma's voor kinderen. 

   Verken de mogelijkheden van StorySign

   Wat is StorySign?

   De kracht van Huawei AI

   Onze kerstcampagne

   DELEN

   Deel het verhaal

   :