StorySign

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   Ontdek de magie
   van StorySign

    

   Bekijk ons kerstverhaal verfilmd door de Academy Award®-winnende regisseur Chris Overton

   Bij Huawei geloven we in de kracht van AI. We gebruiken de technologie om de grenzen van wat menselijk mogelijk is te verleggen.
   Wereldwijd zijn er ongeveer 32 miljoen dove kinderen en velen onder hen hebben het moeilijk om te leren lezen omdat er niet voldoende hulpmiddelen zijn die de link maken tussen lezen en gebarentaal. Wij zijn ervan overtuigd dat technologie de wereld van boeken kan openen voor dove kinderen en hun familie.

   Daarom ontwikkelden we StorySign, een app op basis van AI die een aantal kinderboeken vertaalt naar gebarentaal. We wilden een authentieke leeservaring creëren voor families met dove kinderen en hen zo de kans geven om te genieten van voorleesmomenten.

   Je kan StorySign gratis downloaden via de Google Play Store en de Huawei AppGallery. De app is momenteel verkrijgbaar in 10 verschillende gebarentalen en wordt gelanceerd met een boek van Penguin Random House in elk van deze talen. Bovendien wordt er volop gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe boeken.

   StorySign werd ontwikkeld in samenwerking met de Europese Unie voor Doven en Doof Vlaanderen om ervoor te zorgen dat de app effectief bruikbaar is. Daarenboven willen we het bewustzijn rond geletterdheid bij doven vergroten en mensen en bedrijven inspireren om hun lokale goede doelen voor doven te steunen.

   Het geld dat opgehaald wordt via donaties zal projecten rond geletterdheid bij dove kinderen in heel Europa steunen, waaronder de ontwikkeling van meer boeken voor de StorySign-app. 

   Powered by Huawei AI

    

   StorySign helpt de wereld van boeken te openen voor dove kinderen

   Dove kinderen kunnen problemen ondervinden bij het leren lezen doordat ze hun ouders geen verhaaltje voor het slapengaan horen voorlezen of een leerkracht niet kunnen horen bij het herhalen van zinnen. Dat zijn belangrijke mijlpalen voor horende kinderen die bijdragen aan hun ontwikkeling in de vroege leerstadia. Bovendien bestaat er geen geschreven variant van gebarentaal aangezien Vlaamse gebarentaal niet woord voor woord vertaald wordt naar gesproken of geschreven taal. Net daarom is het voor dove kinderen zo een uitdaging om te leren lezen. Ontdek hoe StorySign door middel van Huawei’s AI-technologie dit mee helpt veranderen.

   Op dit moment hebben miljoenen kinderen het moeilijk om van de prachtige wereld van boeken te kunnen genieten. Door te doneren aan de deelnemende goede doelen steun je programma’s rond geletterdheid bij doven en de verdere ontwikkeling van StorySign.

   Op dit moment kunnen miljoenen dove kinderen maar moeilijk begrijpen hoeveel plezier boeken je kunnen geven. Met een bijdrage aan de goede doelen waar we mee samenwerken, ondersteun je leesvaardigheidsprogramma's voor kinderen. 

   Verken de mogelijkheden van StorySign

   Wat is StorySign?

   De kracht van Huawei AI

   Onze kerstcampagne

   Help onze liefdadigheids-partners

   StorySign Challenge

   DELEN

   Deel het verhaal

   :