EMUI10

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
EMUI10 Connect EMUI10 Connect
EMUI10 Connect pad EMUI10 Connect pad
EMUI10 Connect yinxiang

Savršen AI život

Ukidajući granice između uređaja, EMUI10 omogućava savršeno i povezano iskustvo kako biste iskoristili sve uređaje u svim scenarijima. Novi vizuelni dizajn u kombinaciji sa eminentnim detaljima će vas impresionirati na prvi pogled i obezbediti dugotrajan komfor.

Saradnja na
više ekrana

Jednostavnim dodirom, vaš pametni telefon i laptop će se transformisati u "JEDAN" super uređaj čak i bez internet konekcije.1 Tekuća reprodukcija muzike ili video zapisa i uređivanje datoteka na vašem telefonu će se automatski nastaviti na vašem laptopu. Vaš ekran telefona se može prikazati na laptopu, zatim možete kontrolisati oba uređaja u isto vreme pomoću tastature i miša. Možete prevući i pustiti datoteke ili slike između uređaja i urediti datoteke na laptopu dok šaljete poruke kolegama na pametnom telefonu pomoću iste tastature.

EMUI10 Dual Desk

Lepota je u detaljima

Kombinacije najlepših delova zemlje, zelenila šume i plavetnila mora prikazane kroz pozadine kojima ćete doživeti lepotu prirode u punom sjaju. Prateći pravila zlatnog odnosa, sve ikonice se redizajniraju i ponovo prikazuju kako biste imali vizuelno prijatniji desktop.

beautiful
beautiful
beautiful
beautiful
beautiful

Isključivanje svetla, čudo se nastavlja

Pozadinska boja uvek uključenog displeja prati boju neba u različito doba dana. Sada možete izabrati personalizovane teme za uvek uključen displej iz širokog asortimana.

Obavijeni Morandi paletom

Inspirisan Morandi gradijentalnom šemom boja, EMUI10 usklađuje nežne teksture sa prozračnošću, kako bi se kreirao osećaj koji umiruje vaše misli. Ostanite moderni, elegantni, oslobođeni komplikacija.

Morandi
Morandi
Morandi
Morandi
Morandi
Morandi
Morandi

Po zakonima prirode

Suština EMUI10 dizajna animacije je da istražuje i prati zakone prirode i ljudske instinkte. Novi dodati elastični dodir, putanja prevlačenja i komforna tranzicija dovode do jednostavnog i prirodnog iskustva dodira, vida i osećaja.

video

Putanja prevlačenja

video

Elastični dodir

video

Komforna tranzicija

Minimalizam rasporeda

Uklonite sve trivijalne dizajne koji vas ometaju u čitanju i primenite veće fontove sa mrežnim linijama kako biste fokusirali pažnju. Uživajte u očaravajućem iskustvu čitanja uz raspored nalik časopisima.

magazine
magazine
magazine magazine
magazine

Taman režim,
prijatan za oči

Umesto prostog smenjivanja crne i bele boje, ponovljena laboratorijska ispitivanja orijentisana na ljude, pružila su neospornu referencu za odabir najprijatnijeg kontrasta i gradacije u tamnom režimu. Taman režim orijentisan na ljude može izbeći stimulaciju ekstremnog osvetljenja kako bi pružio prijatno iskustvo čitanja.

magazine
magazine
magazine

Konzistentno brz

Usvajajući sistem determinističke latencije, EMUI10 pametno optimizuje alokaciju sistemskih resursa radi ubrzanja učinka na nivou skupa čipova, dovodeći do responzivnijeg i doslednijeg učinka.

Latencija odziva

EMUI10

EMUI 9.1

25,7%2

Smanjenje latencije odziva

Oscilacije latencije

EMUI10

EMUI 9.1

55,6%2

Smanjenje oscilacije latencije

Poboljšan za vašu igru

Nadograđeni GPU Turbo za cilj ima znatno smanjene latencije pri dodiru (smanjenje za 40%)3 i produžava trajanje baterije kako bi vam dao prednost u igri. Uživajte u vizuelnom užitku brzog smenjivanja slika i neverovatnoj fluidnosti rada u vrhunskim igrama.

Ubrzano prebacivanje

Sa nadograđenim HUAWEI Clone-om, kontakti, fotografije, video zapisi i podaci koji su vam potrebni se lako mogu preneti na vaš novi telefon.

Saznajte više o opciji Phone Clone >

Bezbednost u povezanom svetu

Kako biste sprečili potencijalna presretanja i krađu, plaćanja, autentikacija i druge visoko osetljive operacije se pokreću u izolovanom bezbednom sistemu čiji je mikrokernel postigao CC EAL 5+, najviši nivo sertifikacije bezbednosti za OS potrošačkih uređaja na globalnom nivou. Podešavanje konekcije, prenos podataka i skladištenje informacija između uređaja se šifruju u ovom sigurnom okruženju.

1. Obratite se HUAWEI korisničkom servisu da biste proverili listu podržanih uređaja HUAWEI telefona.

2. Podaci se dobijaju iz internih HUAWEI laboratorija, u poređenju sa EMUI 9.1.

3. Podaci se dobijaju iz internih HUAWEI laboratorija, u poređenju sa EMUI 9.1.