HUAWEI MateBook D 14

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
HUAWEI MateBook D 14

Moćan i lagan

HUAWEI MateBook D 14

Prelep na svaki način

HUAWEI MateBook D 14 je opremljen neverovatnim 1920 x 1080 IPS ekranom i okvire koji su smanjeni na samo 4,8 mm, čineći FullView displej od 14 inča gotovo beskrajnim. Sa uglom gledanja od 178°, bilo da zaranjate u kinematičko iskustvo ili samo šaljete imejl, očekuje vas prava vizuelna poslastica sa živopisnim i prelepim ekranom.

Lak i elegantan

Sa samo 1,38 kg1 i debljinom od 15,9 mm,2 optimizovani dizajn ne samo da izgleda sjajno, znači da možete pomeriti šarke do gotovo 180°. Dobićete najbolji pregled u kući, bilo da ste zavaljeni ili na ivici sedišta.

HUAWEI MateBook D 14 lightweight notebook

Ugao otvaranja

HUAWEI MateBook D 14 lightweight notebook

Tanak

15,9 mm

Lak

1,38 kg

Unleash the Power Unleash the Power Unleash the Power Unleash the Power

Osetite moć

HUAWEI MateBook D 14 pokreće 10. generacija Intel® Core™ i5-10210U procesora, koji ubrzava i poboljšava performanse. Opremljeni PCIe SSD-om i pakuju do 8 GB u DDR4 RAM-a, njegove brzine čitanja i pisanja su blistavo brze. Sa Intel® UHD grafikom omogućava vam da savladate svakodnevni posao ili uživate u zabavi bez napora.

Hladan
i tih

HUAWEI MateBook D 14 je opremljen ventilatorom sa našim Shark Fin 2.0 dizajnom. Delotvorno optimizuje protok vazduha i rasipa toplotu, hladeći laptop brzo i tiho, tako da može podneti sve što bacite na njega bez kapi znoja.

Osnažite
svoj dan

HUAWEI MateBook D 14 je opremljen izuzetnom 56 Wh3 baterijom i bilo da imate celodnevne sastanke ili uzastopne časove, dovoljno vam je jedno punjenje. Ako imate dugi let, nemojte se zadovoljiti inflight zabavom. Umesto toga, odgledajte seriju, sa do 9,5 sato 1080 video zapisa.4

HUAWEI MateBook D 14 big battery

Huawei Share

Jednostavnim dodirom, vaš pametni telefon i Huawei MateBook se transformišu u JEDAN super uređaj čak i bez internet konekcije. Ekran telefona se pojavljuje na vašem laptopom, što vam omogućava da prebacujete i spuštate datoteke između njih, da uređujete datoteke na laptopu dok razmenjujete poruke sa kolegama na telefonu koristeći istu tastaturu i miš. Unakrsna saradnja čini život i posao jednostavnijim.5
Saznajte više o Huawei Share >

Moć u
džepu

HUAWEI MateBook D 14 dolazi sa 65 W USB-C punjačem6 koji staje u vaš džep, tako da možete da obavljate punjenje u pokretu. Možete napuniti bateriju do 46% za samo 30 minuta.7 Takođe podržava brzo punjenje8 i prenos podataka za vaš telefon.

HUAWEI MateBook D 14 type-c super charge

Samo za vaše oči

Ostanite neprekinuti duže u neograničenom svetu modela HUAWEI MateBook D 14. TÜV Rheinland je potvrdio da displej znatno smanjuje plavo svetlo koje šteti vidu kako bi osigurao uživanje u gledanju i dugoročno optičko zdravlje.9

HUAWEI MateBook D 14 eye comfort mode
HUAWEI MateBook D 14 eye comfort mode HUAWEI MateBook D 14 eye comfort mode

Svet na dlanu

Dugme za uključivanje modela HUAWEI MateBook D 14 ima ugrađen čitač otisaka prstiju tako da možete da uključite uređaj i prijavite se bezbedno jednim dodirom.10

HUAWEI MateBook D 14 touch power button HUAWEI MateBook D 14 touch power button HUAWEI MateBook D 14 touch power button HUAWEI MateBook D 14 touch power button

Posedujte svoju privatnost

Inovativna ugradna kamera leži diskretno u tastaturi. Jedan dodir i ona se pojavljuje samo ako vi to želite. Ponovo je zatvorite da biste sprečili potencijalan daljinski pristup i povrede bezbednosti.

HUAWEI MateBook D 14 camera
 1. Ovo je težina najlakše verzije modela HUAWEI MateBook D 14. Težina drugih verzija može varirati u zavisnosti od razlika stvarnog proizvoda.
 2. Debljina ne uključuje foot pad. Stvarne mere debljine mogu varirati u zavisnosti od razlika stvarnog proizvoda.
 3. Kapacitet baterije je nominalna vrednost
 4. Na osnovu rezultata iz HUAWEI laboratorijskih testova: baterija može da podrži 1080p lokalne video zapise u kontinuiranoj reprodukciji 9,5 sati sa svetlinom od 150 niti. Trajanje baterije zavisi od scenarija stvarne upotrebe i konfiguracija.
 5. Huawei Share podržava saradnju na više ekrana između Huawei pametnog telefona i HUAWEI MateBook-a. Ova funkcija zahteva specifične operativne sisteme, uslove uređaja i druge kriterijume. Za više informacija pogledajte: https://consumer.huawei.com/en/support/huaweisharewelcome/
 6. Slika punjača proizvoda je zasnovana na standardnoj evropskoj verziji. Stvarni proizvod može varirati u zavisnosti od tržišta.
 7. Podaci o punjenju dolaze iz rezultata testiranja u HUAWEI laboratoriji. Sa temperaturom od 25 °C i relativnom vlažnošću od 45% - 80%, HUAWEI 65W punjač sa originalnim kablom za punjenje može napuniti bateriju modela HUAWEI MateBook D 14 u sleep režimu od 1% do 46% za 30 minuta. Stvarni podaci mogu varirati u zavisnosti od razlika pojedinačnih proizvoda, navika u korišćenju i faktora okruženja.
 8. Ova funkcionalnost je podržana na odabranim telefonima sa USB-C ulazom za punjenje.
 9. Stvarni efekti smanjenja plavog svetla mogu varirati usled razlika u dužini talasa između svetlosnih izvora.
 10. Podaci potiču iz rezultata laboratorijskih testova HUAWEI. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od konfiguracije proizvoda, test okruženja, test softvera i uslova ispitivanja.
 11. Huawei usvaja strategiju više dobavljača za određene komponente. Sve komponente su u skladu sa Huawei standardima. Stvarni proizvodi na lokalnom tržištu se mogu razlikovati
Napuštate consumer.huawei.com
Nakon što kliknete na link, ući ćete na web lokaciju treće strane. Huawei nije odgovoran i nema kontrolu nad ovom web-stranicom.
Povratak Nastavi