HUAWEI MateBook D 15 AMD

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
HUAWEI MateBook D 15
HUAWEI MateBook D 15

MOĆAN I LAGAN

Više ekrana

Izgubite se u 15,6 inča prelepog IPS FullView ekrana. Sa neverovatnim odnosom ekrana i tela od 87% i tankim okvirima koji su smanjeni na samo 5,3 mm, savršen je za gledanje filmova, kreativno korišćenje ili završavanje posla.

HUAWEI MateBook D 15 lightweight notebook
HUAWEI MateBook D 15 lightweight notebook

Svetliji nego
što se čini

Dizajniran za prenosivost, elegantni laptop sa metalnim telom ima težinu od 1,53 kg1 i debljinu od 16,9 mm,2 tako da možete uživati u neverovatnom FullView displeju gde god da se nalazite.

Osetite moć

HUAWEI MateBook D 15 pokreće AMD Rizen 5 3500U procesor, koji ubrzava i poboljšava performanse. Opremljen PCIe SSD3 i pakovanjem do 16 GB u DDR4 RAM-a, njegove brzine čitanja i pisanja su blistavo brze. Sa Radeon Vega 8 Graphics-om možete savladati svakodnevni rad ili uživati u zabavi bez ikakvog napora.

HUAWEI MateBook D 15 AMD chipset notebook HUAWEI MateBook D 15 AMD chipset notebook

Huawei Share

Jednostavnim dodirom, vaš pametni telefon i Huawei MateBook se transformišu u JEDAN super uređaj čak i bez internet konekcije. Ekran telefona se pojavljuje na vašem laptopu, što vam omogućava da prebacujete i spuštate datoteke između njih, da uređujete datoteke na laptopu dok razmenjujete poruke sa kolegama na telefonu koristeći istu tastaturu i miš. Unakrsna saradnja čini život i posao jednostavnijim.4

Moć u
džepu

HUAWEI MateBook D 15 dolazi sa 65W USB-C punjačem5 koji staje u vaš džep, tako da možete da obavljate punjenje u pokretu. Možete napuniti bateriju do 53% za samo 30 minuta.6 Takođe podržava brzo punjenje7 i prenos podataka za vaš telefon.

HUAWEI MateBook D 15 type-c super charge

Brz odgovor,
veliki prostor

HUAWEI MateBook D 15 koristi dva ulaza za čvrsti disk za omogućavanje savršene kombinacije brzine i snage. Kombinuje brzo vreme odziva SSD diska sa izuzetnom memorijom za podatke čvrstog diska (HDD), tako da može podneti svaki zadatak, bilo da je u pitanju posao ili užitak, sa lakoćom.

HUAWEI MateBook D 15 huge storage

Svet na
dlanu

Dugme za uključivanje modela HUAWEI MateBook D 15 ima ugrađen čitač otisaka prstiju tako da možete da uključite uređaj i prijavite se bezbedno jednim dodirom.

HUAWEI MateBook D 15 touch power button HUAWEI MateBook D 15 touch power button HUAWEI MateBook D 15 touch power button HUAWEI MateBook D 15 touch power button

Samo za
vaše oči

Ostanite neprekinuti duže u neograničenom svetu modela HUAWEI MateBook D 15. TÜV Rheinland je potvrdio da displej znatno smanjuje plavo svetlo koje šteti vidu kako bi osigurao uživanje u gledanju i dugoročno optičko zdravlje.8

HUAWEI MateBook D 15 eye comfort mode
HUAWEI MateBook D 15 eye comfort mode
HUAWEI MateBook D 15 eye comfort mode

Posedujte svoju
privatnost

Inovativna ugradna kamera leži diskretno u tastaturi. Jedan dodir i ona se pojavljuje samo ako vi to želite. Ponovo je zatvorite da biste sprečili potencijalan daljinski pristup i povrede bezbednosti.

HUAWEI MateBook D 15 camera

Pronađite više mogućnosti

Iako je tanak, HUAWEI MateBook D 15 i dalje nudi ulaze bogate funkcionalnostima za različite potrebe stvarnog korišćenja. Tako da možete da prestanete da nosite stare adaptere.

HUAWEI MateBook D 15 ports

USB 2.0

USB 2.0

Audio ulaz

HDMI

USB 3.0

USB-C9

  1. Težina je zasnovana samo na SSD verziji i stvarna težina može varirati usled različitih specifikacija, npr. SSD + HDD verzijom od 1,62.
  2. Debljina ne uključuje foot pad. Stvarne mere debljine mogu varirati u zavisnosti stvarnih razlika proizvoda.
  3. Sve HUAWEI MateBook D serije koriste PCIe SSD, a neki HUAWEI MateBook D 15 modeli su takođe opremljeni HDD diskovima.
  4. Ova funkcionalnost je podržana samo na HUAWEI MateBook D 15 sa PC Manager verzijom 10.0.2.99 ili novijom sa instaliranim povezanim drajverima koje pokreće PC Manager. Ova funkcija je kompatibilna samo sa određenim NFC pametnim telefonima koji ispunjavaju sledeće uslove: HUAWEI telefoni sa EMUI10 ili novijim OS; ili HONOR telefoni sa EMUI10 ili Magic UI 3.0 ili novijom verzijom.
  5. Slika punjača proizvoda je zasnovana na standardnoj evropskoj verziji. Stvarni proizvod može varirati u zavisnosti od tržišta.
  6. Podaci o punjenju dolaze iz rezultata testiranja u HUAWEI laboratoriji. Sa temperaturom od 25 °C i relativnom vlažnošću od 45% - 80%, HUAWEI 65 W punjač sa originalnim kablom za punjenje može napuniti bateriju modela HUAWEI MateBook D 15 u sleep režimu od 1% do 53% za 30 minuta. Stvarni podaci mogu varirati u zavisnosti od razlika pojedinačnih proizvoda, navika u korišćenju i faktora okruženja.
  7. Ova funkcionalnost je podržana na odabranim telefonima sa USB-C ulazom za punjenje.
  8. Stvarni efekti smanjenja plavog svetla mogu varirati usled razlika u dužini talasa između svetlosnih izvora.
  9. USB-C ulaz podržava samo punjenje i prenos podataka.
  10. Huawei usvaja strategiju više dobavljača za određene komponente. Sve komponente su u skladu sa Huawei standardima. Stvarni proizvodi na lokalnom tržištu se mogu razlikovati