HUAWEI MateBook D 15

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
HUAWEI MateBook D 15
HUAWEI MateBook D 15

Moćan i lagan

Više ekrana

Izgubite se u 15,6 inča prelepog IPS FullView ekrana. Sa neverovatnim odnosom ekrana i tela od 87% i tankim okvirima koji su smanjeni na samo 5,3 mm, savršen je za gledanje filmova, kreativno korišćenje ili završavanje posla.

HUAWEI MateBook D 15 lightweight notebook
HUAWEI MateBook D 15 lightweight notebook

Svetliji nego
što se čini

Dizajniran za prenosivost, elegantni laptop sa metalnim telom1 ima težinu od 1,53 kg i debljinu od 16,9 mm,2 tako da možete uživati u neverovatnom FullView displeju gde god da se nalazite.

Osetite moć

HUAWEI MateBook D 15 pokreće 10. generacija Intel® Core ™ i5-10210U procesora, koji ubrzava i poboljšava performanse. Opremljen PCIe SSD3 i pakuje do 16 GB memorije nudi više mogućnosti. Sa Intelom® UHD grafika, omogućava vam da savladate svakodnevni posao ili uživate u zabavi bez napora.Njegov 2 x 2 MIMO dvo antenski VLAN podržava teoretsku brzinu prenosa do 1.733 Mbps4 i obezbeđuje stabilniju vezu koja vas održava.

HUAWEI MateBook D 15 HUAWEI MateBook D 15 HUAWEI MateBook D 15 HUAWEI MateBook D 15

Huawei Share

Jednostavnim dodirom, vaš pametni telefon i Huawei MateBook se transformišu u JEDAN super uređaj čak i bez internet konekcije. Ekran telefona se pojavljuje na vašem laptopu, što vam omogućava da prebacujete i spuštate datoteke između njih, da uređujete datoteke na laptopu dok razmenjujete poruke sa kolegama na telefonu koristeći istu tastaturu i miš. Unakrsna saradnja čini život i posao jednostavnijim.5
Saznajte više o Huawei Share >

Moć u
džepu

HUAWEI MateBook D 15 dolazi sa 65 W USB-C punjačem6 koji staje u vaš džep, tako da možete da obavljate punjenje u pokretu. Možete napuniti bateriju do 53% za samo 30 minuta.7 Takođe podržava brzo punjenje8 i prenos podataka za vaš telefon.

HUAWEI MateBook D 15 type-c super charge

Svet na
dlanu

Dugme za uključivanje modela HUAWEI MateBook D 15 ima ugrađen čitač otisaka prstiju tako da možete da uključite uređaj i prijavite se bezbedno jednim dodirom.

HUAWEI MateBook D 15 touch power button HUAWEI MateBook D 15 touch power button HUAWEI MateBook D 15 touch power button HUAWEI MateBook D 15 touch power button

Samo za
vaše oči

Ostanite neprekinuti duže u neograničenom svetu modela HUAWEI MateBook D 15. TÜV Rheinland je potvrdio da displej znatno smanjuje plavo svetlo koje šteti vidu kako bi osigurao uživanje u gledanju i dugoročno optičko zdravlje.9

HUAWEI MateBook D 15 eye comfort mode
HUAWEI MateBook D 15 eye comfort mode
HUAWEI MateBook D 15 eye comfort mode

Posedujte svoju
privatnost

Inovativna ugradna kamera leži diskretno u tastaturi. Jedan dodir i ona se pojavljuje samo ako vi to želite. Ponovo je zatvorite da biste sprečili potencijalan daljinski pristup i povrede bezbednosti.

HUAWEI MateBook D 15 camera

Pronađite više mogućnosti

Iako je tanak, HUAWEI MateBook D 15 i dalje nudi ulaze bogate funkcionalnostima za različite potrebe stvarnog korišćenja. Tako da možete da prestanete da nosite stare adaptere.

HUAWEI MateBook D 15 ports

USB 2.0

USB 2.0

Audio jack

HDMI

USB 3.0

USB-C10

 1. Poklopac LCD-a, gornji poklopac, donji poklopac i bočni poklopci (gde se nalaze portovi) napravljeni su od metalnih materijala. Šarka je izrađena od nemetalnih materijala.
 2. Debljina ne uključuje foot pad. Stvarne mere debljine mogu varirati u zavisnosti stvarnih razlika proizvoda.
 3. Sve HUAWEI MateBook D serije koriste PCIe SSD, a neki HUAWEI MateBook D 15 modeli su takođe opremljeni HDD diskovima.
 4. Ovo je teoretska maksimalna stopa. Stvarna stopa zavisi od radnog okruženja i izvora smetnji.
 5. Huawei Share podržava saradnju na više ekrana između Huavei pametnog telefona i HUAWEI MateBook-a. Ova funkcija zahteva specifične operativne sisteme, uslove uređaja i druge kriterijume. Za više informacija pogledajte: https://consumer.huawei.com/en/support/huaweisharewelcome/
 6. Slika punjača proizvoda je zasnovana na standardnoj evropskoj verziji. Stvarni proizvod može varirati u zavisnosti od tržišta.
 7. Podaci o punjenju dolaze iz rezultata testiranja u HUAWEI laboratoriji. Sa temperaturom od 25 °C i relativnom vlažnošću od 45% - 80%, HUAWEI 65 W punjač sa originalnim kablom za punjenje može napuniti bateriju modela HUAWEI MateBook D 15 u sleep režimu od 1% do 53% za 30 minuta. Stvarni podaci mogu varirati u zavisnosti od razlika pojedinačnih proizvoda, navika u korišćenju i faktora okruženja.
 8. Ova funkcionalnost je podržana na odabranim telefonima sa USB-C ulazom za punjenje.
 9. Stvarni efekti smanjenja plavog svetla mogu varirati usled razlika u dužini talasa između svetlosnih izvora.
 10. USB-C ulaz podržava samo punjenje i prenos podataka.
 11. Huawei usvaja strategiju više dobavljača za određene komponente. Sve komponente su u skladu sa Huawei standardima. Stvarni proizvodi na lokalnom tržištu se mogu razlikovati
Napuštate consumer.huawei.com
Nakon što kliknete na link, ući ćete na web lokaciju treće strane. Huawei nije odgovoran i nema kontrolu nad ovom web-stranicom.
Povratak Nastavi