HUAWEI Display 23.8"

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
HUAWEI Display 23.8”
HUAWEI Display 23.8”
HUAWEI Display 23.8”- View

Zapanjujući, ali umirujući

Boje su žive i precizne na celoj površini 1.080P FullView ekrana, zahvaljujući spektru boja od 72% NTSC1i odnosu kontrasta od 1.000:12Ekran je sertifikovala organizacija TÜV Rheinland3potvrđujući smanjen intenzitet štetnog plavog svetla4i eliminisano treperenje, tako da možete da opušteno uživate u slici.

HUAWEI Display 23.8”- View

Nizak intenzitet plavog svetla

HUAWEI Display 23.8”- View

Bez treperenja

HUAWEI Display 23.8”- View

Organizacija TÜV Rheinland sa ponosom ističe da se preko 140 godina bavi akreditovanjem kvaliteta pokrivajući 6 glavnih domena profesionalnog istraživanja ekrana i nudi autoritativan sertifikat za kvalitet zaštite vida u segmentu ekrana.

Gledanje bez granica

Prepustite se spektaklu beskrajnog uranjanja u sliku, izoštrenu okvirima od 5,7 mm5, i proširenu odnosom ekrana i tela od 90%6 , sa uglom gledanja od 178. Gde god da gledate, bićete u potpunosti fokusirani na Vašu igru, film, ili zadatak.

HUAWEI Display 23.8”- wide

Odnos ekrana i tela od 90%

HUAWEI Display 23.8”- wide

5,7 mm
Okviri

HUAWEI Display 23.8”- wide

Ugao gledanja od 178°

Funkcionalan, elegantan, moćan!

Elegantnog i besprekornog izgleda gledano sa strane, HUAWEI Ekran 23.8" je čudesan za gledanje, sa simetričnom estetikom i jednostavnom zadnjom površinom. Nosač ekrana se ne primećuje na prvi pogled pošto je besprekorno uparen sa svedenim postoljem.

HUAWEI Display 23.8”- design

Samo ga podesite i uživajte

Instaliranje HUAWEI ekrana od 23,8" teško da može biti lakše. Želite da ga okačite na zid? Nije problem, pošto je usklađen sa VESA standardima montaže7. Slobodno nagnite vertikalni ugao8 kako želite, tako da se uvek nalazite na najboljem mestu u prostoriji!

HUAWEI Display 23.8”- angle

'-5° ~ 22°Ugao vertikalnog nagiba

  1. Tipična vrednost
  2. Tipična vrednost
  3. HUAWEI Ekran 23.8" dobio je TÜV Rheinland sertifikat za plavo svetlo, kao i sertifikat za odsustvo treperenja. Sertifikovan nizak intenzitet plave svetlosti garantuje da su, kada je aktiviran režim „Eye Comfort“, efekti ekrana u skladu sa standardima niskog intenziteta plave svetlosti koje odobrava organizacija TÜV Rheinland.
  4. HUAWEI Ekran 23.8" nije medicinski uređaj, a režim "Eye Comfort" nije predviđen za svrhe lečenja.
  5. Podaci su dobijeni iz HUAWEI laboratorija. Širina okvira na tri strane je 5,7 mm. Stvarne vrednosti zavise od konfiguracija konkretnih proizvoda, tehnika proizvodnje i metoda merenja.
  6. Podaci su dobijeni iz HUAWEI laboratorija, izračunati deljenjem aktivne površine ekrana sa površinom prednjeg panela. Stvarne mere mogu se donekle razlikovati.
  7. HUAWEI Ekran 23.8" sadrži VESA-kompatibilne otvore za montiranje 100 mm x 100 mm.
  8. Ugao vertikalnog nagiba kreće se u opsegu od –5 (±2) do 22 (±2) stepena. Stvarna upotreba zavisi od konkretnog proizvoda.