HUAWEI MatePad

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
huawei matepad
huawei matepad logo
2K HUAWEI FullView ekran1
  |  
Pametna kancelarija

6 stvari koje ćete voleti

huawei matepad highlights
huawei matepad highlights icon

Pametna tastatura

huawei matepad highlights
huawei matepad highlights icon

7.250 mAh baterija velikog kapaciteta

huawei matepad highlights
huawei matepad highlights icon

2K HUAWEI
FullView ekran
Kvad zvučnici

huawei matepad highlights
huawei matepad highlights icon

Multi-Window

huawei matepad highlights
huawei matepad highlights icon

Huawei Share
Saradnja na više ekrana2

huawei matepad highlights
huawei matepad highlights icon

TÜV Rheinland dualna sertifikacija3

Počnite na novoj radnoj površini

Sa organizovanom novom radnom površinom, možete uživati u većoj pogodnosti koristeći ekran osetljiv na dodir ili miš na svom HUAWEI MatePad-u. Pogledajte često i nedavno korišćene aplikacije prikazane u donjem Dock-u i pređite kursorom miša preko ikonica aplikacije da biste pregledali svaki prozor aplikacije bez potrebe da ih otvarate.4 Nastavite sa kucanjem pomoću pametne tastature5 sa neverovatnom lakoćom.

huawei matepad desk
huawei matepad desk
huawei matepad desk huawei matepad desk huawei matepad desk huawei matepad desk huawei matepad desk huawei matepad desk huawei matepad desk
huawei matepad desk
huawei matepad desk huawei matepad desk huawei matepad desk
huawei matepad desk
huawei matepad desk

Obavljajte više zadataka istovremeno sa lakoćom

Multi-Window6 omogućava do 4 aplikacije prikazane na ekranu — tako da možete praviti beleške dok gledate video predavanja ili razgovarati o planovima sa drugim putnicima dok se krećete kroz veb-sajtove za rezervacije. Takođe, pomoću doka za aplikacije, jednostavno možete pristupiti aplikacijama pomoću App Bubble, prebacivati se sa aplikacije na aplikaciju bez problema dok obavljate više zadataka.

huawei matepad multi-window

Jedan ekran za dvostruku upotrebu

Nadograđeni App Multiplier7 može pokrenuti dva zadatka zasebno unutar JEDNE aplikacije, a nova Window Lock funkcija podržava paralelne i nezavisne operacije u dva prozora. Prilikom kupovine možete porediti dva artikla jedan pored drugog na ekranu. Za posao, možete odgovarati na instant poruke dok pišete imejlove bez prebacivanja između ekrana. Korisna funkcija za posao i zabavu.

huawei matepad app multipler

Kreativni majstorski potez

HUAWEI M-Pencil olovka (2. generacija)8 ima transparentan dizajn vrha, vrh obložen platinom i zaobljeni šestougaoni oblik, što je čini udobnom za držanje. Olovka je opremljena sa 4.096 nivoa osetljivosti na pritisak9 i podržava pisanje sa nagibom, odnosno prepoznaje svaku nijansu vašeg pokreta i registruje suptilne poteze sa izuzetnom preciznošću.

huawei matepad m-pencil

Zabeležite, podelite i impresionirajte

Kreirajte umetnička dela inspirisana vašim svakodnevnim životom. Koristite M-Pencil da zabeležite posebne trenutke ili sadržaje i učinite ih svojim brzim i praktičnim crtežima i oznakama. Možete podeliti svoju kreaciju sa prijateljima ili je prevući u beleške.10

huawei matepad note
huawei matepad mark

Ostavite trag

Dvostrukim dodirom HUAWEI M-Pencil ili dijagonalnim prevlačenjem iz gornjeg desnog ugla,možete postaviti beleške bilo gde na ekran i sačuvati ih kao sliku.11

Napravite dobre beleške

Možete prevući tekstove, grafike ili druge elemente iz PDF dokumenta u svoje beleške i napravite reference ka prvobitnom PDF dokumentu u Flexcil aplikaciji jer su sistematski povezane i organizovane kako biste im brzo pristupili.12

huawei matepad indexing
huawei matepad voice memo

Ključna tačka

Pravite beleške dok snimate i vratite se do govornog zapisa koristeći napomene kao navigacionu "mapu", uživajte u većoj pogodnosti dok nosite tablet na bilo koje od svojih omiljenih mesta.13

Nosite vlastiti studio

Zabeležite nezaboravne trenutke telefonom dok ste u pokretu14, i odmah ih prenesite na MatePad radi lakšeg uređivanja15 na većem ekranu uz veću slobodu. Pored toga, možete dodati lični pečat jedinstvenim crtežima pomoću korisne HUAWEI M-Pencil olovke.

huawei matepad with phone

Bolje radi s partnerom

Oslobodite svoju kreativnost uz dvostruku efikasnost na dualnom ekranu. Upotrebite Mirror režim16 i pretvorite MatePad u alat za skiciranje kako bi MateBook oslobodio vašu kreativnost. U Extend režimu16, možete prevući zadatak sa MateBook-a na MatePad, pretvarajući tablet u drugi ekran. Vaš tablet i laptop takođe mogu deliti tastaturu laptopa i koristiti miš istovremeno na oba ekrana u Collaborate režimu17, što je veoma pogodno za prenos podataka i saradnju na više uređaja.

huawei matepad-with-laptop

Imerzivna zabava

huawei matepad speakers
huawei matepad speakers
huawei matepad speakers
huawei matepad speakers
huawei matepad speakers
huawei matepad speakers
huawei matepad speakers
huawei matepad speakers
huawei matepad speakers
huawei matepad speakers
huawei matepad speakers
huawei matepad speakers
huawei matepad speakers

Sa 10,4-inčnim HUAWEI FullView ekranom sa 2K rezolucijom18, HUAWEI MatePad donosi zadivljujući vizuelni osećaj vašoj ruci. Opremljen zvučnim sistemom sa četiri zvučnika koje je podesio Harman Kardon, takođe stvara imerzivan zvuk kad god gledate film ili slušate omiljene melodije.

Bistar pogled

HUAWEI MatePad je dobio TÜV Rheinland dvostruki sertifikat19. Smanjuje štetno plavo svetlo20 i dosadno treperenje i pomaže vam da izbegnete naprezanje očiju u nelagodnost od dugotrajnog gledanja.

huawei matepad eye comfort

TÜV Rheinland Low Blue Light Certification

TÜV Rheinland Flicker Free Certification

Sa bukom po strani, glas dolazi do izražaja

Pronalaženje mirnog mesta za onlajn sastanke grupe za učenje može biti izazov kada ste u pokretu. HUAWEI MatePad nudi napredni audio algoritam koji efikasno filtrira buku poput kucanja i ambijentalnih razgovora kako bi se osiguralo da zvučite bolje, čak i u užurbanom okruženju21.

huawei matepad meeting

Produktivnost od zore do sumraka

Sa baterijom velikog kapaciteta od 7.250 mAh (standardni kapacitet) možete gledati lokalne video zapise na HUAWEI MatePad-u do 12 sati.22

huawei matepad battery
7.250mAh
HUAWEI MatePad
serija
Saznajte više >
huawei matebook family
 1. Rezolucija 2K ekrana je 2000 x 1200;FullView displej je uobičajeni koncept u industriji, koji se obično odnosi na ekran sa uskim okvirima i visokim odnosom ekrana i tela.
 2. Saradnju na više ekrana sa računarom podržavaju samo određeni Huawei računari koji koriste PC Manager 11.1 (ili noviju verziju). Saradnju na više ekrana sa telefonima podržavaju samo određeni HUAWEI telefoni koji koriste EMUI 10 operativni sistem ili noviju verziju.
 3. Ekran je dobio TÜV Rheinland sertifikat za nizak nivo plave svetlosti i sertifikat za rad bez treperenja. Proizvod se ne koristi u medicinske svrhe.
 4. Prikaz sadržaja je podržan samo kada su aplikacije u priključnoj stanici.
 5. Tastatura HUAWEI Smart Keyboard se možda kupuje zasebno.
 6. Samo određene aplikacije podržavaju ovu funkciju. Da bi se podržala ova funkcija, potrebna je adaptacija aplikacije od strane programera. Lista kompatibilnih aplikacija će biti ažurirana u budućnosti. Ovde prikazane slike služe samo kao referenca. Stvarna podrška za aplikaciju i interfejs se mogu razlikovati. Za dodatne informacije, obratite se Huawei korisničkoj podršci.
 7. Samo određene aplikacije podržavaju ovu funkciju. Adaptacija zavisi od aplikacije i biće ažurirana u budućnosti. Ovde prikazane slike služe samo kao referenca. Stvarna podrška za aplikaciju i interfejs se mogu razlikovati.
 8. HUAWEI M-Pencil olovku treba kupiti zasebno kao deo M-Pencil paketa. Funkcija rukopisa na HUAWEI MatePad-u je podržana samo kada se koristi sa HUAWEI M-Pencil paketom.
 9. Stvarni učinak može varirati u zavisnosti od različitih aplikacija za pisanje rukom.
 10. Ova funkcija je Take Snippet, podržana je samo na HUAWEI M-Pencil (2. generacija). Interfejs služi samo kao referenca, stvarno stanje može varirati.
 11. Ova funkcija je Annotate i podržana je samo na HUAWEI M-Pencil (2. generacija). Interfejs služi samo kao referenca, stvarno stanje može varirati.
 12. Ova funkcija je podržana u Flexcil aplikaciji sa M-Pencil. Interfejs služi samo kao referenca, stvarno stanje može varirati. Šabloni u aplikaciji se mogu zasebno naplaćivati.
 13. Ova funkcija je podržana samo u Jnotes aplikaciji sa M-Pencil. Funkcija i interfejs služe samo kao referenca, stvarno stanje može varirati. Šabloni u aplikaciji se mogu zasebno naplaćivati.
 14. Ova funkcija je podržana samo na nekim HUAWEI telefonima koji koriste EMUI10 ili noviju verziju OS. Pogledajte zvanični veb-sajt za više detalja.
 15. Aplikacija za demonstraciju je Filmora Go HD. Šabloni u aplikaciji se mogu zasebno naplaćivati.
 16. Ovu funkciju podržavaju samo određeni Huawei tableti koji koriste HarmonyOS 2 (ili noviju verziju OS) i određeni Huawei PC računari koji koriste PC Manager 11.1 (ili noviju verziju). Ako imate pitanja o ovoj funkciji, njenim ograničenjima ili modelima uređaja koji je podržavaju, obratite se korisničkoj podršci kompanije Huawei. Rezolucija računara ili tableta se automatski adaptira i optimizuje za najbolji mogući prikaz. Stvarna adaptacija ove funkcije može varirati u zavisnosti od tržišta.
 17. Ovu funkciju podržavaju samo određeni Huawei tableti koji koriste HarmonyOS 2 (ili noviju verziju OS) i određeni Huawei PC računari koji koriste PC Manager 11.1 (ili noviju verziju). Ako imate pitanja o ovoj funkciji, njenim ograničenjima ili modelima uređaja koji je podržavaju, obratite se korisničkoj podršci kompanije Huawei. Stvarna adaptacija ove funkcije može varirati u zavisnosti od tržišta.
 18. Rezolucija ekrana je 2000 x 1200. FullView ekran se obično odnosi na ekran sa uskim okvirima i visokim odnosom ekrana i tela. HUAWEI MatePad ima zaobljene ivice i kada se meri kao standardni pravougaoni displej, njegova dijagonala je 10,4 inča. Stvarna veličina ekrana može zavisiti u odnosu na konfiguraciju i proces proizvodnje.
 19. Ekran je dobio TÜV Rheinland sertifikat za nizak nivo plave svetlosti i sertifikat za rad bez treperenja. Proizvod se ne koristi u medicinske svrhe.
 20. Uslovi ispitivanja za TÜV Rheinland sertifikaciju su: Kada je Eye Comfort režim omogućen, tablet prolazi Rheinland test niskog nivoa plave svetlosti (isključujući podešavanje temperature boje).
 21. Ova funkcija podržava smanjenje buke poziva u svim scenarijima i filtrira različite smetnje, kao što su kucanje na tastaturi, koraci i otvaranje i zatvaranje vrata. Stvarno iskustvo može varirati.
 22. U normalnim okolnostima, podaci su zasnovani na rezultatima iz Huawei laboratorije. Baterija može podržati do 12 sati rada ili 1080p lokalnu reprodukciju video zapisa sa nivoom osvetljenosti od 200 nita. Stvarni podaci se mogu razlikovati u zavisnosti od modela proizvoda, verzije softvera, uslova korišćenja i okruženja.
Napuštate consumer.huawei.com
Nakon što kliknete na link, ući ćete na web lokaciju treće strane. Huawei nije odgovoran i nema kontrolu nad ovom web-stranicom.
Povratak Nastavi