HUAWEI MatePad Pro

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
pc

Istražite kreativnost

HUAWEI FullView displej | Kirin 990 vodeći čipset | Huawei Share1

huawei matepad pro kv

Osvežite svoju viziju

Sa razmerom između ekrana i tela od 90%2 i okvirima povučenim nazad do 4,9 mm,3 10,8 inčni HUAWEI FullView displej4 nudi izvanredna vizuelna iskustva, bilo da tražite inspiraciju ili jednostavno nadoknađujete neki posao. Svaki tamni ili svetli detalj izgleda živopisno i jasno sa svojom kinematografskom paletom boja DCI-P3 i svetlinom od 540 nit5. Sertifikovan od strane TÜV Rheinland-a6, ovaj ekran značajno smanjuje plavu svetlost da bi zaštitio zdravlje vaših očiju.

90%

razmera ekrana i tela

4,9 mm

uski okvir

huawei matepad pro fullview display

Inspiracije iz prirode

Snimajući prelepe boje iz prirode, HUAWEI MatePad Pro dolazi sa četiri opcije. Tajanstvena ponoćna siva i nežna biserno bela presvučene su glatkim staklenim vlaknima7, tako da svetlosno telo blista sjajem da upotpuni vaš stil. Obavijena elegantnom veganskom kožom8, dostojanstvena šumska zelena daje spokojni stil, dok osvežavajuća narandžasta dodaje više živosti u vaš svakodnevni život.

Pogledajte video
huawei matepad pro color white
huawei matepad pro color grey
huawei matepad pro color orange
huawei matepad pro color green

Sofisticirani dizajn, elegantan stil

Lagano telo od 460 g9 graciozno je dizajnirano da bude prenosivo i izdržljivo. Spakujte ga u svoj ranac gotovo kao papir. Nevidljivi dizajn antene doprinosi uglađenom i čistom izgledu, dok se suptilni mikrozakrivljeni okvir ergonomski uklapa u vaše ruke. Gde god da krenete, HUAWEI MatePad Pro putuje sa vama u stilu.

huawei matepad pro lightweight design

Revolucionarni skok u performansama

Zahvaljujući čipu za zastavne brodove Kirin 990, HUAWEI MatePad Pro nudi značajno poboljšanje učinkovitosti i povećanje energetske efikasnosti.To radi inteligentnije sa samourazvijenom NPU arhitekturom HUAWEI-a, koja inteligentno dodaje računalnu moć, tokom povećanja funkcije KI10. Uz arhitekturu Mali-G76 MC16 GPU, poboljšanu GPU turbo tehnologijom, pruža bolju vizualizaciju za filmove i igre.

huawei matepad pro kirin 990

HUAWEI Share1 Saradnja na više ekrana

Kada se povežete11, vaš pametni telefon će ući u HUAWEI MatePad Pro, a dva uređaja će se spojiti u „JEDAN“ super uređaj. Ekran vašeg telefona je projektovan na vašem tabletu što vam omogućava da radite na većem ekranu sa većom slobodom. Sada možete da izvršite poziv, pošaljete poruku12 i proverite fotografije sa svog telefona na ekranu tableta. Takođe možete da prevlačite i ispuštate datoteke između dva uređaja i da ih uređujete dok razgovarate sa prijateljima na svom telefonu pomoću iste tastature.13 Ova saradnja između uređaja olakšava život i rad.

huawei matepad pro

Sinhronizujte svoju kreativnost

Potpuno nova HUAWEI M-pencil olovka14 izgleda elegantno sa svojim šestougaonim integrisanim dizajnom. Piše prirodno kao olovka na papiru, ali još bolje uz svestrane poteze i mogućnosti. Bez obzira na to da li imate sastanak, sastavljate listu za kupovinu ili samo istražujete svoju kreativnost, HUAWEI M-pencil ostaje u sinhronizaciji sa vašim mislima.

huawei matepad pro m-pencil

Sa vrhom olovke načinjenim od odabranih kompozitnih materijala, HUAWEI M-pen obezbeđuje glatki tok pisanja. Sve što stvorite pojavljuje se odmah na ekranu, bez skoro ikakvog kašnjenja. Opremljen sa 4.096 nivoa osetljivosti na pritisak15, beleži svaku nijansu vašeg pokreta za pisanje ili crtanje.

huawei matepad pro m-pencil experience

Uparite automatski, priključite magnetno, punite bežično

Nežno je pričvrstite na vrh tableta. HUAWEI M-pen može se bežično napuniti do punog kapaciteta u roku od jednog sata. Spremni ste za naporan i kreativan dan16. Nema potrebe da čekate brzu belešku. Punjenje od 30 sekundi omogućava joj da radi 10 minuta17, tako da ništa nećete propustiti.

huawei matepad pro m-pencil
huawei matepad pro m-pencil charging huawei matepad pro m-pencil charging

Vaše ideje oživljavaju

Kada dođe inspiracija, odmah je iskoristite sa HUAWEI MatePad Pro. Dodirnite ekran kada je isključen.18 Upotrebite HUAWEI M-pen olovku da biste ga probudili i direktno pristupili notepad računaru. Hvatajući beleške ili crtajući skice, raznolikost boja i četkica pomažu vam da pretvorite misli u vidljive ideje, dok inteligentno unošenje i fleksibilno uređivanje organizuju sadržaj za budući pregled, izmene i pretraživanje ključnih reči.19

huawei-matepad-pro-nebo

Nebo® je MyScript® aplikacija.
Nebo® i MyScript® su registrovani zaštitni znaci kompanije MyScript u Kini, Sjedinjenim Državama,
Francuskoj i drugim zemljama i regionima.

Udobno i intuitivno kucanje

Ako uključite pametnu magnetnu tastaturu20, uronićete u uzbudljivi ritam kucanja pomoću pokreta pritiska tastera od 1,3 mm, koji daje osećaj prave tastature za laptop. Sa dvostrukim uglovima postolja, možete je podesiti za različita osvetljenja i okruženja. Dodirnite ikonu na desnoj strani tasteraUdobno i intuitivno kucanjeShift pomoću područja NFC senzora na vašem telefonu da biste omogućili saradnju sa više ekrana1. A ova tastatura je više od zaštitnog poklopca kada je preklopite, može da probudi tablet nakon otvaranja i možete započeti intuitivnije.

huawei matepad pro keyboard

Ostavite svoj laptop

Prebacite ga u režim rada računara samo jednim dodirom 21. Fleksibilni desktop omogućava da zumirate više aplikacija, prevučete i podesite tako da odgovaraju vašim radnim navikama. Neke datoteke se čak mogu sačuvati direktno na desktop22, baš kao i na računaru. Putujte lagano i radite pametno.

huawei matepad pro pc mode
huawei matepad pro pc mode huawei matepad pro pc mode
huawei matepad pro pc mode huawei matepad pro pc mode

PC režim

Režim tableta

Partner za svaki zadatak

Ostanite fokusirani na svoje velike ideje i ostatak prepustite tabletu HUAWEI MatePad Pro. Sa svestranim WPS karakteristikama23, pomaže vam da radite sa više efikasnosti i lakoće. Koristite glasovne beleške da biste ostavljali svoje komentare dok crtate u režimu pametnog mastila da biste zaokružili ili istakli važne delove za dalje uređivanje. Uz tablet koji predstavlja inteligentnog radnog partnera, možete uživati u više slobodnog vremena jer se sve radi brže i bolje.

Snažan zvuk koji osvaja

Kao kompaktan uređaj, HUAWEI MatePad Pro je uparen sa zvučnim sistemom sa quad kanalima i zvučnicima. Uz Histen 6.0 3D stereo, uređaj proizvodi izvanredan zvuk koji će vas oduševiti. Uz funkciju koju je podesio Harman Kardon® Audio možete uživati u bogatim akustičnim detaljima i bićete osvojeni snažnim zvučnim talasima svuda. Više od toga, obodnih pet mikrofona koji omogućavaju poništavanje šuma od 360° omogućavaju da se vaš glas čuje jasno i glasno.

huawei matepad pro sound wave
huawei matepad pro sound wave
huawei matepad pro sound wave
huawei matepad pro sound wave
huawei matepad pro sound wave

Ne gubite napajanje

Kao prvi HUAWEI tablet koji podržava bežično napajanje od 15 W i do 7,5 W obrnutog bežičnog napajanja 24, možete uživati u besplatnom bežičnom punjenju i napajanju drugih uređaja na putu 25. Opremljen je brzim punjenjem od 20 W26, a može se koristiti još 3 sata sa samo 30 min27 punjenja. Velika baterija vas može bez napora podržati do 12 sati28, tako da možete biti spremni za dodatne izazove.

15 V

Bežično punjenje

7.250 mAh

Velika baterija

7,5 V

Obrnuto bežično punjenje

 1. Ova funkcija je podržana samo na nekim HUAWEI telefonima koji imaju EMUI10 ili noviji sistem i Honor telefonima koji imaju Magic UI 3.0 ili noviji. HUAWEI Mate 30 serija (ažurirano na 10.0.0.191 ili novije verzije) su prva serija pametnih telefona koja podržava ovu funkciju. Ostali modeli će se postepeno nadograđivati kako bi podržali ovu funkciju. Za detalje posetite zvaničnu veb stranicu.
 2. Na osnovu rezultata testa Huawei laboratorija. Odnos ekran / telo izračunava se deljenjem aktivne površine (AA) sa površinom dodirnog panela (TP). Stvarni razmer ekrana i tela može varirati.
 3. Na osnovu rezultata ispitivanja Huawei laboratorija. Stvarna veličina može varirati u zavisnosti od konfiguracije i procesa izrade.
 4. FullView ekran je uobičajen koncept u industriji, koji se obično odnosi na ekran sa uskim okvirima i visokim odnosom ekran / telo. HUAWEI MatePad Pro ima zaobljeni ugaoni dizajn, a kada se meri kao standardni pravougaoni displej, njegova dijagonalna dužina je 10,8 inča. Stvarna veličina ekrana može varirati u zavisnosti od konfiguracije i procesa izrade.
 5. 540 nit je tipična vrednost.
 6. Uslovi testiranja za TÜV Rheinland sertifikat su: Kada je omogućen režim komfora oka, tablet prolazi Rheinland-ov test slabe plave svetlosti (isključujući podešavanje temperature boje).
 7. Staklena vlakna su neorganski nemetalni materijali odličnog dodira.
 8. Veganska koža odnosi se na PU kožu.
 9. 460 g se odnosi na težinu proizvoda sa zadnjim poklopcem od staklenih vlakana. Težina proizvoda sa veganskom zadnjom presvlakom je oko 492 g. Podaci se zasnivaju na rezultatima ispitivanja Huawei laboratorija, isključujući težinu tastature. Stvarna težina može varirati u zavisnosti od konfiguracije i procesa izrade.
 10. Na osnovu rezultata ispitivanja Huawei laboratorija u poređenju sa Kirin 980.
 11. Tri načina uspostavljanja veze: 1. Detekcija Bluetooth-a u blizini: Omogućite Bluetooth i Wi-Fi na tabletu i pametnom telefonu. Na tabletu, omogućite saradnju na više ekrana iz padajućeg menija. Kada se telefon nalazi približno 20 cm od tableta, na ekranu će se prikazati polje za dijalog sa pitanjem da li želite da povežete telefon sa tabletom. Dodirnite OK da biste uspostavili vezu. ② Dodirnite ikonicu na desnoj strani tasteraicon-wifi-grayShift tastature da biste upostavili vezu. ③ Kliknite na opciju Skeniraj vezu u funkciji Saradnje na više ekrana i skenirajte QR kod pomoću pregledača HUAWEI na vašem mobilnom telefonu da biste uspostavili vezu.
 12. Ova funkcija je podržana komunikacijskim mogućnostima pametnog telefona i nije dostupna samo na tabletu.
 13. Ovu funkciju podržavaju određene aplikacije.
 14. HUAWEI M-pencil olovku treba kupiti zasebno.
 15. Ova funkcija je kompatibilna sa nekim aplikacijama. Stvarna upotreba može se razlikovati zavisno od metoda pisanja i određenih aplikacija.
 16. Podaci se zasnivaju na rezultatima ispitivanja od strane laboratorija HUAWEI i dati su samo za referentne svrhe. Stvarna upotreba može varirati. Dan se odnosi na radno vreme od 10 sati dnevno.
 17. Podaci se zasnivaju na rezultatima ispitivanja od strane laboratorija HUAWEI i dati su samo za referentne svrhe. Stvarna upotreba može varirati.
 18. Pogledajte režim pripravnosti na ekranu.
 19. Ovu funkciju podržava Nebo za HUAWEI.
 20. Tastatura je kompatibilna sa HUAWEI MatePad Pro i treba je kupiti zasebno.
 21. U interfejsu početnog ekrana tableta dodirnite režim računara na padajućem meniju.
 22. Ova funkcija je kompatibilna sa određenim aplikacijama. Stvarna upotreba može se razlikovati zavisno od određenih aplikacija.
 23. Sledeće funkcije su dostupne samo kada je HUAWEI MatePad Pro povezan na Internet i relevantne aplikacije su ažurirane na najnoviju verziju.
 24. Bežični port za brzo punjenje potrebno je kupiti odvojeno. Funkcija obrnutog bežičnog punjenja podržava samo uređaje koji su prošli laboratorijske testove kompanije HUAWEI. Obrnuto bežično punjenje je podrazumevano onemogućeno i pre upotrebe mora biti omogućeno u opciji baterije u meniju podešavanja.
 25. Samo uređaji koji su prošli HUAWEI laboratorijske testove podržavaju povratno bežično punjenje.
 26. Standardno brzo punjenje od 20 W, takođe podržava HUAWEI SuperCharge od 40 W. 40 W SuperCharge i kabl za punjenje treba kupiti odvojeno.
 27. U normalnim okolnostima podaci se zasnivaju na rezultatima ispitivanja laboratorija kompanije HUAWEI. Stvarni podaci mogu varirati zavisno od modela proizvoda, verzije softvera, uslova upotrebe i okruženja.
 28. U normalnim okolnostima podaci se zasnivaju na rezultatima ispitivanja laboratorija kompanije HUAWEI. Stvarni podaci mogu varirati zavisno od modela proizvoda, verzije softvera, uslova upotrebe i okruženja.
Napuštate consumer.huawei.com
Nakon što kliknete na link, ući ćete na web lokaciju treće strane. Huawei nije odgovoran i nema kontrolu nad ovom web-stranicom.
Povratak Nastavi