HUAWEI MatePad T 10

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
HUAWEI MatePad T 10
HUAWEI MatePad T 10

Zabava za sve

Moćan učinak | Zaštita očiju | Imerzivan stereo zvuk

Široko otvoren pregled

HUAWEI MatePad T 10 nudi 9,7 inčni HD ekran, delikatno zapakovan u elegantan i kompaktan dizajn. Sa lakim i prenosivim telom, možete uzeti svoje omiljene aplikacije, igre i video zapise u ruke i započeti imerzivno vizuelno iskustvo gde god želite.

HUAWEI MatePad T 10 2K display

Glasan, jasan, surround zvuk

Spremite se za akustičku gozbu. Sistem sa dva zvučnika HUAWEI MatePad T 10 donosi simetričan audio sa obe strane kako biste uživali u jačem i ujednačenijem zvučnom polju. Uz podršku HUAWEI Histen 6.1 tehnologije, iz jasnih visina, rafiniranih srednjih nivoa do moćnog basa, zvuk ostaje dosledan živim muzičkim detaljima.

HUAWEI MatePad T 10 dual-speaker system
HUAWEI MatePad T 10 dual-speaker system

Fluidan i brz

U kombinaciji sa EMUI 10.11, setom čipova sa osam jezgara i naprednim algoritmom, ovaj tablet nudi unapređenu grafiku i unapređen učinak. Proverite vesti, gledajte video zapise ili kupujte onlajn, možete se prebaciti između aplikacija kako god želite i uživati u glatkom i stabilnom iskustvu.

HUAWEI MatePad T 10 EMUI 10.1

Dualni prozori, dupla efikasnost

HUAWEI App Multiplier2  omogućava tabletu da pokaže dva prozora iste aplikacije kada se drži horizontalno. Takođe možete podesiti veličinu levog i desnog prozora3 radi vaše udobnosti, na primer, kada skrolujete kroz artikle za onlajn kupovinu dok proveravate detalje dizajna sa povećanim slikama paralelno ili čitate novosti sa relevantnim izveštajima sa strane za referencu.

HUAWEI MatePad T 10 App Multiplier

Zaštitite oči i danju i noću

Udobnost oka

Sa TÜV Rheinland sertifikovanim Eye Comfort režimom4 za smanjenje štetnog plavog svetla5, ovaj tablet nudi bolju udobnost oka za svakodnevnu upotrebu. Možete izabrati eBook režim za prijatno iskustvo čitanja slično čitanju knjiga. Noću se prebacite na Tamni režim za mekši efekat displeja sa smanjenim kontrastom svetla za vaše uživanje u gledanju.

HUAWEI MatePad T 10 Eye Comfort
HUAWEI MatePad T 10 Eye Comfort

eBook režim

Možete izabrati eBook reži za prijatno iskustvo čitanja slično čitanju knjiga.

HUAWEI MatePad T 10 eBook mode
HUAWEI MatePad T 10 eBook mode

Tamni režim

Noću se prebacite na Tamni režim za mekši efekat displeja sa smanjenim kontrastom svetla za vaše uživanje u gledanju.

HUAWEI MatePad T 10 Dark mode
HUAWEI MatePad T 10 Dark mode

Ekskluzivan svet za decu

Pevajte i ponovo puštajte slatke pesmice sa Recorder, zabeležite nezaboravne trenutke kamerom, kreirajte slobodno sa Kids Painting i ponovo proživite avanture u Media, vaša deca mogu da istražuju svoju radoznalu i kreativnu prirodu u Kids Corner. Ne samo da neguje njihov um sa sadržajem koji je odgovarajući za njihove godine, dok vi to nadzirete preko roditeljske kontrole, već štiti njihove oči5 promišljenim karakteristikama, vodeći računa o zdravlju i rastu dece tokom svakodnevne upotrebe.

HUAWEI MatePad T 10 Kids Corner
  1. Instalirana verzija je EMUI 10.1.
  2. Ova funkcionalnost je kompatibilna sa nekim aplikacijama. Specifična lista kompatibilnih aplikacija će biti ažurirana u budućnosti. Stvarna upotreba može varirati u zavisnosti od određenih aplikacija.
  3. Veličina levih i desnih prozora u tri opcije. Ova funkcija je kompatibilna sa nekim aplikacijama. Specifična lista kompatibilnih aplikacija će biti ažurirana u budućnosti. Stvarna upotreba može varirati u zavisnosti od određenih aplikacija.
  4. Uslovi ispitivanja za TÜV Rheinland sertifikaciju su: Kada je Eye comfort režim omogućen, tablet prolazi Rheinland test niske plave svetlosti (isključujući podešavanje temperature boje).
  5. Nije za medicinsku upotrebu.
Napuštate consumer.huawei.com
Nakon što kliknete na link, ući ćete na web lokaciju treće strane. Huawei nije odgovoran i nema kontrolu nad ovom web-stranicom.
Povratak Nastavi