HUAWEI MatePad T 8

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

Snažne performanse | Širi pregled1 |
12 sati video reprodukcije2

Imerzivno iskustvo
gledanja

Sa ultra tankim bočnim okvirima od 4,9 mm i odnosom između ekrana i tela od 80%1, HUAWEI MatePad T vam omogućava dovoljno prostora na ekranu za imerzivnu zabavu.3 Savršeni tablet za gledanje omiljenih filmova i čitanje elektronskih knjiga u pokretu.

Elegantan, kompaktan,
prenosiv

Metalno telo sa zaobljenim ivicama daje uređaju HUAWEI MatePad T elegantan izgled. Sa samo 310 g4, toliko je lagan da ga jednostavno možete staviti u torbu ili nositi jednom rukom za zabavu ili učenje.

Moćan skup čipova,
sjajan učinak

Usvajajući napredan skup čipova sa osam jezgara, HUAWEI MatePad T omogućava velike brzine obrade, omogućujući vam da bez napora obavljate svakodnevne zadatke.

Dugo trajanje
baterije

Zahvaljujući velikoj bateriji od 5.100 mAh5, ovaj tablet traje dugo na jednom punjenju pružajući vam 12 sati6 lokalne video reprodukcije i 12 sati5 pretraživanja.

EMUI10, brži i
jednostavniji

Sa znatno unapređenim učinkom, EMUI107 omogućava brzo pokretanje i prebacivanje između aplikacija. Unapređeni dark mode8 čini ga jednostavnijim
za čitanje.

Posebno dizajniran
za vašu decu

Sa obzirom na to da obezbeđuje edukativne alate za decu i roditeljsku kontrolu za vas, ovaj tablet je bezbedno igralište za vašu decu.
Unapređeni Eye Comfort režim9 pomaže u zaštiti očiju vaše dece od plave svetlosti. A kada gledaju tablet dok leže, primiće obaveštenje da podese ugao gledanja kako bi dodatno zaštitili vid.

  1. Odnos između ekrana i tela od 80%. Podaci dolaze iz rezultata ispitivanja u Huawei laboratorijama. Odnos ekrana i tela se izračunava podelom aktivne površine (AP) sa površinom tač panela (TP). Stvarni odnos ekrana i tela može varirati.
  2. 5.100 mAh (tip.) baterija. Baterija traje 12 sati za lokalnu video reprodukciju od 1080P u normalnim okolnostima. Podaci su zasnovani na rezultatima ispitivanja iz HUAWEI laboratorije. Stvarni podaci se mogu razlikovati u zavisnosti od modela proizvoda, verzije softvera, uslova korišćenja i okruženja.
  3. Podaci o okviru su zasnovani na rezultatima iz HUAWEI laboratorije. Stvarna veličina može varirati u zavisnosti od konfiguracije i proizvodnog procesa.
  4. Podaci su zasnovani na rezultatima ispitivanja iz Huawei laboratorije. Stvarna težina može varirati u zavisnosti od konfiguracije i proizvodnog procesa.
  5. Standardna vrednost. Na osnovu rezultata ispitivanja obavljenih u HUAWEI laboratoriji. Trajanje baterije zavisi od stvarne upotrebe.
  6. U normalnim okolnostima, podaci su zasnovani na rezultatima iz HUAWEI laboratorije. Baterija traje 12 sati za lokalnu video reprodukciju od 1080P. Stvarni podaci se mogu razlikovati u zavisnosti od modela proizvoda, verzije softvera, uslova korišćenja i okruženja.
  7. Instalirana verzija je EMUI 10.0.1 i podržava buduća ažuriranja.
  8. Dark mode je kompatibilan sa većinom aplikacija trećih strana.
  9. Nije medicinski uređaj i ne omogućava lečenje.