HUAWEI MatePad

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
HUAWEI MatePad KV
Oslobodite moć istraživanja
2K FullView Display | Moćne performanse  | 
Imerzivan surround zvuk

* HUAWEI M-olovka se kupuje odvojeno.

HUAWEI MatePad ID

Ljubav na prvi dodir

Tanak i elegantan, jednostavni dizajn uređaja HUAWEI MatePad je zaista poslastica za oči. Sa rafiniranom izradom i impresivnim mate premazom, njegov elegantan izgled nudi gladak i komforan dodir u vašim rukama. Klasična Midnight Grey boja i elegantan dizajn čine je savršenim partnerom za vaš stil i svakodnevni život.
HUAWEI MatePad Full Screen HUAWEI MatePad Full Screen

Više ekrana za kreativnost

10,4-inčni FullView displej1, 7,9 mm tanki okviri2, i širok ekran HUAWEI MatePad omogućava vam da oslobodite nove ideje. Izrazite i slobodno istražujte sjajnim bojama i izuzetnom grafikom i uživajte u neograničenoj kreativnoj avanturi sa HUAWEI MatePad.
HUAWEI MatePad Stereo Sound

Zvuk za impresioniranje

Opremljen kvad zvučnicima i četvorokanalnim zvučnim sistemom, HUAWEI MatePad vam donosi impresivan zvuk kao da ste u bioskopu ili koncertnoj hali. Sa Histen 6.0 3D stereo zvukom, možete uživati u imerzivnom zvučnom polju koje teče svuda oko vas. Zvuk Harman Kardon, bogati akustički detalji i moćni zvučni talasi će sigurno prodrmati vaš svet.
HUAWEI MatePad Multiple Eye Protection HUAWEI MatePad Multiple Eye Protection

Duže zadovoljstvo u čitanju

Uvođenje novog eBook režima koji pametno podešava kontrast, svetlinu i definiciju za komfornije iskustvo čitanja e-knjiga, kao da okrećete prave knjige. Dozvolite da knjige neguju vaš um dok HUAWEI MatePad vodi računa o vašim očima TÜV Rheinland sertifikovanim ekranom za nisko plavo svetlo3. Ovaj displej smanjuje štetno plavo svetlo4i pruža pametne podsetnike o vašem sedećem stavu i udaljenosti od ekrana radi sprečavanja neprijatnog osećaja kada radite noću.
HUAWEI MatePad Multiple Eye Protection
HUAWEI MatePad Multiple Eye Protection

*TÜV Rheinland se slavi više od 140 godina povijesti za kvalitetnu akreditaciju koja pokriva 6 velikih profesionalnih istraživačkih domena ekrana i nudi autoritativnu sertifikaciju kvalitete zaštite očiju mobilnih ekrana.

HUAWEI MatePad Multiple Eye Protection
HUAWEI MatePad Four Microphones Four Speakers

Donošenje interakcija uživo do vas

Napredni ekran HUAWEI MatePad sistema sa 4 mikrofona prepoznaje vaš glas sa opcijom za smanjenje buke koja osigurava glatke razmene. Sa omogućenom FollowCam, uvek može biti u centru okvira tokom video poziva, a Smart View i Spotlight režim obezbeđuju angažovanije i efikasnije grupne komunikacije. Osećajte se slobodnim da šetate okolo, možete koristiti Gestove kamere za daljinsku kontrolu. Oslobodite se prostornih ograničenja i uživajte u živim interakcijama gde god da idete.
HUAWEI MatePad Four Microphones Four Speakers HUAWEI MatePad Four Microphones Four Speakers HUAWEI MatePad Four Microphones Four Speakers

Olovka za svaku inspiraciju

Crtajte, pišite ili opušteno škrabajte, HUAWEI M-Pencil5 nudi glatko iskustvo poput olovke na papiru. Sa ultra niskom latencijom, prirodnim osećajem ruke i elegantnim stilom, HUAWEI M-Pencil ide ruku uz ruku sa vašom kreativnošću. Napravljena od odabranih kompozitnih materijala, ne samo da hvata vaše poteze pisanja uz tačnost, već osigurava i dugotrajno pouzdano iskustvo za vaše svakodnevno korišćenje.
HUAWEI MatePad M-pencil HUAWEI MatePad M-pencil
HUAWEI MatePad Chip

Pametan i moćan u srcu

HUAWEI Kirin 810 usvaja 7nm procesor i NPU arhitektu koju je dizajnirala kompanija HUAWEI, predstavljajući naprednu energetsku efikasnost i kapacitet računanja sa naprednim AI učinkom koji pametno raspodeljuje kompjutersku snagu. Takođe je opremljen Mali-G52 GPU sa GPU Turbo tehnologjom i dovodi do impresivnog učinka čak i pod intenzivnim opterećenjem i spreman je da vas podrži tokom studija, rada ili igre.
HUAWEI MatePad Multi Screen Collaboration

Huawei Share6
Saradnja na više ekrana

Jednom kada se povežete, vaš pametni telefon će zakoračiti u HUAWEI MatePad, a ova dva uređaja se spojiti u "JEDAN" super uređaj. Ekran vašeg telefona se projektuje na vašem tabletu koji vam omogućava da radite na većem ekranu uz veću slobodu. Sada možete obavljati pozive, poslati poruku, proveriti fotografije sa svog telefona na ekranu tableta. Takođe možete prevlačiti i ispuštati datoteke između dva uređaja i uređivati ih dok ćaskate sa prijateljima na telefonu koristeći istu tastaturu7.  Unakrsna saradnja čini život i posao jednostavnijim.
HUAWEI MatePad Multi Screen Collaboration
HUAWEI MatePad Smart Split Screen

Umnožite svoj pogled

Inovativni Multi-Window8 podstiče efikasni multi-tasking za vaš rad, igru i učenje. Dodirnite dock da biste pokazali meni prečica i videćete podesnije i imerzivnije iskustvo sa podeljenim ekranom. Takođe, sa HUAWEI APP Multiplier koji omogućava spontani rad iste APLIKACIJE, možete uživati u većoj prijatnosti i efikasnosti. Opcije za kupovinu se mogu pokazati jedna pored druge kako bi ste ih uporedili i post-editing može biti intuitivniji jer možete izabrati slike koje se prikazuju na paralelnom ekranu.
HUAWEI MatePad Smart Split Screen

Uživajte maksimalno u svakom danu

Sa baterijom od 7.250 mAh (tipični kapacitet) baterijom velikog kapaciteta, jedno punjenje može podržati do 12 sati9 lokalnog gledanja video zapisa ili 7 sati9 uzbudljivih 3D igara. Korišćenje 10 W punjača, za 30 minuta baterija se može napuniti do 16 %9 a 3,8 sati do punog kapaciteta.9
HUAWEI MatePad Battery HUAWEI MatePad Battery
HUAWEI MatePad Battery HUAWEI MatePad Battery HUAWEI MatePad Battery
HUAWEI MatePad Battery