Beauty is You See

Elegantan dizajn i živopisne boje

Elegantan dizajn i živopisne boje

Dodirnite moć briljantnog dizajna pomoću svog HUAWEI MediaPad T3 10. Pogledajte svet u živopisnoj boji kroz ekran od 9,6 inča. Osetite kvalitet u jednodelnim anodiziranim aluminijumskim kućištem.

design

Jasnoća sa vizijom

Jasnoća sa vizijom

HUAWEI MediaPad T3 10 je tu za vas, danju i noću. Specijalni režim slabog osvetljenja i zaštite očiju omogućava vam da sačuvate puni prikaz vašeg života, smanjujući naprezanje očiju i pomože u očuvanju prirodnog obrasca sna.

Jasnoća sa vizijom

Uživanje koje traje

Uživanje koje traje

Izdvojite se, istaknite se. HUAWEI MediaPad T3 10 je vaš lojalni saputnik, i danju i noću. Izdržljiva baterija će osigurati da imate dostupne potrebne aplikacije i alate, dokle god vam trebaju.

Uživanje koje traje

Povedi svoju porodicu

Povedi svoju porodicu

Pametni pristup aplikacijama i kontrola sadržaja omogućavaju vam da drugi koriste uređaj na način koji vam pruža potpunu kontrolu. Bez obzira da li dozvoljavate deci da se igraju, dele uređaj ili čak kada ne želite da vas ometaju, vi ste gospodar vašeg uređaja.

Povedi svoju porodicu

* Slike prikazane na ekranu proizvoda simulirane su samo za potrebe demonstracija. Iako je HUAWEI pokušao da pruži taćne informacije na ovom sajtu, ne preuzima nikakvu obavezu niti odgovornost u pogledu tačnosti podataka. HUAWEI može promeniti sadržaje dostupne na ovom sajtu ili proizvodima pomenutim u bilo koje vreme bez prethodne najave

HUAWEI MediaPad T3 10