HUAWEI MediaPad T5

HUAWEI MediaPad T5

10,1-inčni 1080p Full HD živopisan ekran

Tanak, lak, izdržljiv

HUAWEI MediaPad T5 je tablet koji privlači pažnju sa prefinjenim dizajnom visokog kvaliteta. Njegovo simetrično metalno telo izrađeno je sa pažnjom, elegantno je i dovoljno lako da se može jednostavno prenositi i držati.

HUAWEI MediaPad T5

Impresivan 1080p Full HD ekran

HUAWEI MediaPad T5 dolazi sa impresivnim ekranom od 10,1 inča (rezolucija 1920 x 1200) sa izuzetno detaljnim prikazom. Odnos širine i visine od 16:10 čini ga savršenim za gledanje filmova ili TV emisija, kao i za pretraživanje veb-sajtova.

Dualni zvučnici, čist zvuk

Dualni zvučnici proizvode robustan zvuk visokog kvaliteta za vašu omiljenu muziku. HUAWEI Histen audio tehnologija zvuk čini bogatijim, obezbeđujući vam pravo bioskopsko iskustvo.

HUAWEI MediaPad T5

Snažan procesor, izuzetan učinak

Procesor sa osam jezgara sa glavnom frekvencijom do 2,36 GHz* omogućava vam snažan učinak uz korišćenje manje snage. Memorija se jednostavno može proširiti do 256 GB pomoću microSD™ kartice.

* CPU je 4 x 2,36 GHz + 4 x 1,7 GHz.

HUAWEI MediaPad T5

Brz i intuitivan Android 8.0

Zasnovan na operativnom sistemu Android 8.0, EMUI 8.0 je detaljno dizajniran da omogući jednostavnije, pametnije i intuitivnije korisničko iskustvo. Vaše aplikacije se učitavaju brže i rade bez neobjašnjivih prekida.

HUAWEI MediaPad T5

Eye-comfort režim, smanjuje naprezanje očiju

Eye-comfort režim smanjuje štetno plavo svetlo da bi stvorio zdrave uslove za čitanje za vas i vašu porodicu.

Dečji kutak, dizajniran za vaše najmađe

Predstavlja zabavno mesto gde vaša deca mogu da se igraju i uče sa mnogo posebno dizajniranih aplikacija. Lako upravljajte time koje aplikacije vaša deca mogu da koriste i koliko vremena provode na tabletu personalizovanjem postavki pristupa za vaše mališane.

HUAWEI MediaPad T5
HUAWEI MediaPad T5
HUAWEI MediaPad T5

: