Wifi wordt automatisch ingeschakeld nadat ik deze uitschakel

Toepasselijke producten: Tablet,Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Wifi wordt automatisch ingeschakeld nadat ik deze uitschakel

Indien de verbinding weer automatisch wordt ingeschakeld op jouw HUAWEI apparaat na het uitschakelen van de wifi-verbinding, kan dit betekenen dat de Wi-Fi+ functie is geactiveerd of er een app van derden verbinding probeert te maken met een wifi-netwerk.

Om dit op te lossen controleer je of de Wi-Fi+ functie is ingeschakeld op jouw apparaat.

Veeg naar beneden vanaf de statusbalk om het meldingenpaneel te openen en houd het Wifi-pictogram ingedrukt om het Wifi-instellingenscherm te openen. Ga naar Meer instellingen en controleer of de schakelaar naast Wi-Fi+ is ingeschakeld.

Als Wi-Fi+ is ingeschakeld, zal wifi automatisch worden uitgeschakeld wanneer er geen draadloze verbinding beschikbaar is.Als er een draadloos netwerk gedetecteerd is zal wifi automatisch inschakelen en zal jouw apparaat verbinding maken.

Controleer ook of er apps van derden zijn geïnstalleerd die een wifi-verbinding vereisen. Deze apps kunnen ervoor zorgen dat de wifi op jouw apparaat automatisch wordt ingeschakeld.

Als de Vind mijn apparaat functie is geactiveerd op jouw smartphone of tablet, kan dit ertoe leiden dat wifi automatisch wordt ingeschakeld.

Als het batterijniveau lager is dan 10%, zal de lokatie van jouw apparaat naar de cloud service worden verstuurd en zal wifi worden ingeschakeld voor een accurate lokatie.

Veeg naar beneden vanaf de statusbalk en tik op het Wifi-pictogram om wifi uit te schakelen.

Mocht je deze functie niet gebruiken, open dan Instellingen, ga naar Beveiliging >Vind mijn apparaat en zet de schakelaar uit.

Na het uitschakelen, zal jouw apparaat niet langer zijn lokatie versturen en wordt het automatisch inschakelen van wifi gedeactiveerd.