Ik ontvang steeds defragmentatiemeldingen van Telefoon​beheer

Toepasselijke producten: Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Ik ontvang steeds defragmentatiemeldingen van Telefoon​beheer

Probleem:

Er komen constante defragmentatiemeldingen van Telefoon​beheer en ze kunnen niet uit het meldingenpaneel worden verwijderd.

Oorzaak:

Wanneer uw telefoon lange tijd actief is geweest, wordt er een aantal kleine gecachete bestanden gemaakt via de bestandsactiviteiten op uw telefoon. Dit kan fragmentatie van de opslagruimte veroorzaken, waardoor het langer duurt om toegang tot bestanden te krijgen en uw telefoon trager werkt. Indien Telefoon​beheer waarneemt dat de fragmenten uw telefoon vertragen, wordt u gevraagd defragmentatie uit te voeren.

Oplossing:

Het wordt aanbevolen dat u defragmentatie uitvoert wanneer u de melding ontvangt, om de prestaties van uw telefoon te verbeteren en uw telefoon goed te laten werken. De melding wordt automatisch gewist wanneer de defragmentatie is voltooid.