Ik kan het pictogram van de Petal Clip-app niet vinden op het startscherm van mijn HUAWEI-telefoon

Toepasselijke producten: Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Ik kan het pictogram van de Petal Clip-app niet vinden op het startscherm van mijn HUAWEI-telefoon

De huidige versie van Petal Clip heeft geen pictogram op het startscherm van HUAWEI-telefoons. U kunt een Petal Clip-snelkoppeling op het startscherm toevoegen door de volgende stappen uit te voeren:

1. Open een video in Foto's, tik op Bewerken onderaan om de Petal Clip-app te openen en ga naar Exporteren > Exporteren.
  2. Nadat de video met succes is geëxporteerd, selecteert u Petal Clip toevoegen aan uw startscherm en tikt u op Voltooien.