Kan ik mijn gekochte thema's, tekststijlen en achtergronden op een nieuwe telefoon blijven gebruiken?

Toepasselijke producten: Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Kan ik mijn gekochte thema's, tekststijlen en achtergronden op een nieuwe telefoon blijven gebruiken?

Thema's, tekststijlen en achtergronden die u hebt gekocht, zijn gekoppeld aan uw HUAWEI-id. Dat betekent dat u ze kunt blijven gebruiken op elke telefoon waarop u met uw HUAWEI-id bent aangemeld.

Als u een telefoon gebruikt waarop u met een andere HUAWEI-id bent aangemeld, zijn uw gekochte thema's, tekststijlen en achtergronden niet beschikbaar en moet u ze opnieuw kopen voordat u ze kunt gebruiken.