Security

HUAWEI EMUI beveiligingsupdates

Over EMUI beveiligingspatchupdates

• HUAWEI introduceert een programma voor maandelijkse en driemaandelijkse vrijgave van bijgewerkte beveiligingspatches voor de volgende apparaatmodellen.
  • De maandelijkse en driemaandelijkse beveiligingspatch-updateprogramma's bevatten patches voor het Android-besturingssysteem en patches voor HUAWEI-apparaten die door HUAWEI zijn uitgebracht.
  • Het tijdstip waarop beveiligingspatches worden vrijgegeven kan variëren afhankelijk van de regio en het apparaatmodel.

Momenteel worden maandelijks bijgewerkte beveiligingspatches vrijgegeven voor de volgende apparaatmodellen¹

HUAWEI Mate series: HUAWEI Mate X3, HUAWEI Mate Xs 2, HUAWEI Mate 50 Pro

HUAWEI P series: HUAWEI P60 Pro

HUAWEI nova series: HUAWEI nova 11, HUAWEI nova 11 Pro, HUAWEI nova 10, HUAWEI nova 10 SE, HUAWEI nova 10 Pro, HUAWEI nova 9 SE

Momenteel worden driemaandelijks bijgewerkte beveiligingspatches vrijgegeven voor de volgende apparaatmodellen²

HUAWEI P series: HUAWEI P50 Pocket, HUAWEI P50 Pocket Premium Edition, HUAWEI P50 Pro

HUAWEI nova series: HUAWEI nova 9

HUAWEI Y-serie: HUAWEI nova Y70, HUAWEI nova Y61, HUAWEI nova Y90, HUAWEI nova Y91, HUAWEI nova 11i

¹Het aantal apparaatmodellen waar maandelijks een bijgewerkte beveiligingspatch voor wordt vrijgegeven, kan worden gewijzigd. Bepaalde providers ondersteunen mogelijk alleen bijwerkingen per kwartaal.

²Het aantal apparaatmodellen waar per kwartaal een bijgewerkte beveiligingspatch voor wordt vrijgegeven, kan worden gewijzigd en wordt regelmatig herzien.

Updatelijst
    Website consumer.huawei.com verlaten
    Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.