Mijn telefoon wordt warm tijdens een systeemupdate

zoom in pic
Mijn telefoon wordt warm tijdens een systeemupdate

Het systeemupdateproces van uw telefoon neemt een grote hoeveelheid CPU-bronnen in beslag om gegevens te lezen en te schrijven, vooral wanneer het updatepakket groot is. Hierdoor wordt het energieverbruik hoger en kan de telefoon warm worden.

Suggestie:

• Plaats uw telefoon op een geventileerde plaats tijdens het bijwerken van het systeem.
  • Controleer of uw telefoon voldoende batterijvermogen heeft voordat u een systeemupdate uitvoert. Als u uw telefoon bijwerkt terwijl u deze oplaadt, kan deze nog meer oververhit raken.