Ik kan het scherm niet roteren, ook al is de functie Automatisch roteren ingeschakeld

Toepasselijke producten: Tablet,Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Ik kan het scherm niet roteren, ook al is de functie Automatisch roteren ingeschakeld

Probleem:

Nadat de functie Automatisch roteren is ingeschakeld, kan het scherm nog steeds niet worden geroteerd.

Oplossing:

1. Open de voorgeïnstalleerde Berichten-app en roteer uw telefoon om te zien of hij automatisch roteert. Als dat het geval is, geeft dit aan dat uw telefoonsensor naar behoren werkt.
  2. Open de betreffende app en controleer of de functie Automatisch roteren (indien aanwezig) in de app-instellingen is ingeschakeld.
  3. Als de app de functie Automatisch roteren ondersteunt, werk de app dan bij naar de nieuwste versie en probeer het opnieuw.
  4. Bepaalde apps ondersteunen de functie Automatisch roteren niet.

Het startscherm van uw telefoon ondersteunt geen automatische schermrotatie.

Maak een back-up van uw gegevens als het probleem blijft bestaan en ga met uw apparaat en aankoopbewijs naar een erkend klantenservicecentrum van Huawei voor ondersteuning.