Mijn telefoon kan draadloos reverse charging niet uitvoeren

Toepasselijke producten: HUAWEI P30 Pro(single sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+512gb、single sim card 6gb+128gb、dual sim card 8gb+256gb、single sim card 8gb+128gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI Mate 30(dual sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+128gb),PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS,HUAWEI Mate 30 Pro(dual sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI Mate 30 Pro 5G(dual sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI Mate 20 Pro,HUAWEI P40 Pro+(dual sim card 8gb+512gb),HUAWEI Mate 40 Pro(single sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+256gb),HUAWEI P40 Pro(single sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+256gb)
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Mijn telefoon kan draadloos reverse charging niet uitvoeren

Als Draadloos reverse charging niet normaal werkt, volgt u de onderstaande stappen.

Controleren of Draadloos reverse charging is ingeschakeld

Ga naar Instellingen > Batterij en zet de schakelaar Draadloos reverse charging aan.

Controleren of het batterijniveau hoger is dan 20%

Als het batterijniveau lager dan 20% is, schakelt uw telefoon Draadloos reverse charging automatisch uit. Gebruik de oplader om uw telefoon tot 20% op te laden en gebruik vervolgens de Draadloos reverse charging-functie.

Controleren of er zich vreemde voorwerpen tussen de telefoons bevinden

Controleer of er zich voorwerpen tussen de twee apparaten bevinden, zoals een pas voor het openbaar vervoer, een metalen ring of een metalen beschermhoes. Als dit het geval is, verwijder het voorwerp dan en probeer het opnieuw.

De positie van het op te laden apparaat controleren

Controleer of het apparaat dat u wilt opladen op het midden van de achtercover van uw telefoon is geplaatst, aangezien de positie van het op te laden apparaat invloed heeft op de efficiëntie van het opladen. Hoe verder het apparaat zich van het midden bevindt, des te lager de oplaadefficiëntie is. Het apparaat kan zich zelfs buiten het oplaadbereik bevinden.

Controleren of het apparaat ondersteuning biedt voor draadloos opladen

Controleer of het op te laden apparaat het draadloze QI-oplaadprotocol ondersteunt (het wordt aanbevolen dat u advies vraagt aan de verkoper van het apparaat). Als dat niet het geval is, kunnen er compatibiliteitsproblemen optreden. Gebruik in dat geval de draadloze oplader die bij uw apparaat werd geleverd om het apparaat op te laden.

De QI-certificering is een autorisatiemerkteken dat door het Wireless Power Consortium is uitgegeven. Alleen producten die door de WPC zijn gecertificeerd, kunnen het QI-certificeringsmerkteken gebruiken.

Een ander apparaat gebruiken dat draadloos opladen ondersteunt

Probeer uw telefoon te gebruiken voor het draadloos opladen van een ander apparaat dat draadloos opladen ondersteunt, zoals een Mate 20 Pro, iPhone X, iPhone 8 of P30 Pro. Als dit apparaat met succes kan worden opgeladen, betekent dit dat het oorspronkelijke apparaat dat u wilde opladen, mogelijk defect is.

Als het probleem blijft optreden

Maak een back-up van uw telefoongegevens als het probleem blijft bestaan en ga met uw telefoon en aankoopbewijs en de oplaadadapter naar een erkend klantenservicecentrum van Huawei voor ondersteuning.