BIOS, stuurprogramma's en firmware bijwerken en downloaden

Toepasselijke producten: HUAWEI MateStation X,PC,Desktop
zoom in pic
BIOS, stuurprogramma's en firmware bijwerken en downloaden

Gebruik geen niet-Huawei-software om stuurprogramma's bij te werken. Anders kunnen zich stabiliteits- of compatibiliteitsproblemen voordoen.

Methode 1:

Open PC Manager, ga naar Optimalisatie > Stuurprogramma's (voor sommige versies van PC Manager klikt u rechtstreeks op Stuurprogramma's in het linkerdeelvenster) en volg de instructies op het scherm om stuurprogramma's te downloaden en bij te werken.

• De gebruikersinterface kan variëren afhankelijk van de versie van PC Manager.
  • De HUAWEI MateBook (Hertz) ondersteunt PC Manager niet. Als u deze computer gebruikt, gebruik dan methode 2 om stuurprogramma's te downloaden.

Methode 2:

Bezoek de officiële Huawei-website (http://consumer.huawei.com/nl/support/index.htm) en voer de productnaam in het zoekvak in om naar het product te zoeken. Download het stuurprogramma of de firmware die u wilt installeren door te klikken op het downloaden-pictogram onder Softwaredownload op de pagina met productdetails en decomprimeer en installeer het installatiepakket.

• Bepaalde stuurprogramma's kunnen niet op de officiële website worden gedownload of bijgewerkt. We raden u aan PC Manager te gebruiken om dergelijke stuurprogramma's te downloaden en bij te werken.
  • Bepaalde producten hebben geen pagina met productdetails op de officiële website. Ga voor deze producten naar de officiële Huawei-website, voer de productnaam in het zoekvak in om naar het product te zoeken, klik op Softwaredownload en download en installeer het bijbehorende stuurprogramma of BIOS.
  • Als uw computer een zakelijke laptop is, gaat u naar de officiële Huawei-website voor zakelijke laptopservice (https://bsupport.huawei.com) en downloadt u het bijbehorende stuurprogramma voor uw computer.