Hoe kan ik HUAWEIAppGallery installeren?

zoom in pic
Hoe kan ik HUAWEIAppGallery installeren?

1. AppGallery is het officiële platform voor appdistributie voor Huawei-apparaten. Het kan ook worden uitgevoerd op de meeste merken van Android-gebaseerde telefoons/tablet (met Android 5.0 of hoger). Het werkt echter niet met iOS-apparaten.

2. Als u Google Chrome op de telefoon gebruikt om de webversie van AppGallery te openen, dient u Google Chrome bij te werken naar 100.0.4896.58 of hoger voordat u het installeert.

Als HUAWEIAppGallery niet vooraf op uw apparaat is geïnstalleerd, voert u het volgende uit:

Methode 1:

1. Open deze link in uw browser.

2. Tik op Installeren.

3. Volg de instructies op het scherm om de HUAWEIAppGallery-client te installeren. HUAWEIAppGallery is veilig en betrouwbaar. Als er tijdens de installatie een bericht met een systeemwaarschuwing verschijnt, tikt u op OK om door te gaan.

Methode 2:

1. Open de webversie van HUAWEIAppGallery

2. Tik op de downloadknop op het scherm.

3. Volg de instructies op het scherm om de HUAWEIAppGallery-client te installeren.